Transformeer van on premise naar de cloud

Jouw Microsoft Dynamics CRM- of ERP systeem staat nog on premise. Ter begeleiding van je strategische keuzes bieden wij je deze webinar georganiseerd door Microsoft aan.
Home / Trainings / Transformeer van on premise naar de cloud

Webinar

Digitaal

Op aanvraag

Op aanvraag

Gratis

f

Beginner

Webinar: Transformeer van on premise naar de cloud

De cloud is inmiddels niet meer weg te denken binnen de strategie van de meeste bedrijven. Een groot aantal ICT-managers denkt tegenwoordig bij het implementeren van nieuwe- of upgraden van bestaande systemen, aan de gang naar decloud. Jouw Microsoft Dynamics CRM- of ERP systeem staat nog on premise. Ter begeleiding van je strategische keuzes bieden wij je deze webinar georganiseerd door Microsoft aan.

Een migratie wordt vaak als complex ervaren. Er zijn zorgen over het maatwerk en de integraties.  Is mijn data in de cloud wel zo veilig als beweerd wordt? Hoe is de performance van de systemen?  Obstakels en overwegingen waarover je je terecht zorgen kunt maken.

Echter biedt de cloud ook flexibiliteit, is kostenefficiënt en laat je personeel beter samenwerken met een hogere productiviteit als resultaat. Het geeft je altijd direct real-time inzicht zodat je betere managementbeslissingen kunt nemen.

Dynamic People heeft ruime ervaring met migraties en we weten als geen ander om te gaan met complexere migraties naar de cloud voor zowel CRM als ERP. We ontwikkelden een Cloud Scan die inzichtelijk maakt wat een migratie voor jouw bedrijf betekent.

De webinar

Donderdag 18 april gingen Pim van der Kwaak en Evert van Heeringen in gesprek met Jan Brouwer van Microsoft over het belang van de cloud, de voordelen, maar ook de zorgen. Met concrete praktijkvoorbeelden vertellen ze hoe Dynamic People de Cloud Scan inzet en hoe we omgaan met bestaand maatwerk en de cloud.

Sprekers

Jan Brouwer, Business Group lead Dynamics – Microsoft
Pim van der Kwaak, Business Consultant – Dynamic People
Evert van Heeringen, Business Consultant – Dynamic People

Webinar op aanvraag

Dit webinar is helaas al afgelopen. Toch interesse? Vraag dan een training aan door je gegevens achter te laten en wij nemen contact met je op.

Heb je vragen of wil je in contact komen met een van onze experts? Bel ons via 020-3032470 of mail naar info@dynamicpeople.com

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.