Process Mining in Power BI (op aanvraag)

Met PAFnow, Process Mining for Power BI, kun je automatisch as-is-processen visualiseren tegen een fractie van de tijd en kosten die hier normaal horen
Home / Trainings / Process Mining in Power BI (op aanvraag)

Webinar

Digitaal

Op aanvraag

Op aanvraag

Gratis

f

Beginner

Webinar: Process Mining in Power BI

Stel je voor dat je onwijs veel tijd en geld besteedt aan procesanalyse met interviews en workshops – zonder enige impact. Met PAFnow, Process Mining for Power BI, kun je automatisch as-is-processen visualiseren tegen een fractie van de tijd en kosten die hier normaal horen.

Wat is Process Mining?

Ben je nog niet helemaal bekend met Process Mining? Kort gezegd is het een techniek om processen binnen een organisatie te analyseren, door software te gebruiken wordt data geanalyseerd. Bekijk hier een video waarin Process Mining kort wordt uitgelegd.

PAFnow & Dynamic People

In samenwerking met PAFnow geven wij een webinar over Process Mining in Power BI. We zullen starten met een presentatie van Tobias Rother (PAFnow), waarna aansluitend een demo wordt gegeven door Else Frijling (Dynamic People).

In deze webinar

Wat je leert in dit webinar:

  • Een deep-dive in Process Mining
  • Hoe je waarde toe kunt voegen aan je organisatie door bedrijfsprocessen te verbeteren met Process Mining
  • Een demo hoe process mining precies werkt

Webinar op aanvraag

Dit webinar is helaas al afgelopen. Toch interesse? Vraag dan een training aan door je gegevens achter te laten en wij nemen contact met je op. Heb je vragen of wil je in contact komen met een van onze experts? Bel ons via 020-3032470 of mail naar info@dynamicpeople.com

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.