Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

Dynamic People co-host financial event Microsoft

In deze workshop wordt uitgelegd welke eindeloze mogelijkheden Microsoft Dynamics 365 kan hebben voor jouw marketing en hoe je dit succesvol integreert.

Dynamic People co-host financial event Microsoft

Op 24 maart organiseerde Microsoft het online evenement: “Drive world class customer experience with unified data” voor de financiële sector. Microsoft heeft ons gevraagd om als partner mee te doen en een van de break-out-sessies te hosten. Samen met Van Lanschot Kempen heeft collega Pim van der Kwaak uitgelegd welke eindeloze mogelijkheden Microsoft Dynamics 365 kan hebben voor jouw marketing en hoe je dit succesvol integreert.

Over het event

De financiële markt verandert en het is tijd om mee te veranderen. Klanten verwachten een gepersonaliseerde klantenreis, ongeacht hun specifieke situatie. Ze weten meer over hun eigen behoeften en de mogelijkheden die de bank hen kan bieden. Jouw sleutel tot succes? Weet jij hoe  je systemen en processen kunt inrichten om aan deze veranderende verwachtingen te voldoen. Creëer een nieuwe kijk op de manier waarop bankiers verbindingen creëren, betrokken zijn en communiceren zonder face-to-face interactie. Wil jij jouw concurrentie voor blijven en innovatie stimuleren?

 

Dit event is helaas niet meer beschikbaar. Een link om de sessie terug te kijken volgt binnenkort.