Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

EXCLUSIEF: Finance Sector. Dashboard in a Day – 16 en 17 november

In samenwerking met Microsoft leren wij jou in twee ochtenden een dashboard bouwen in Power BI

Duur

2 dagen

Level

Beginner

EXCLUSIEF: Finance Sector. Dashboard in a Day –16 en 17 november 

In samenwerking met Microsoft organiseren wij de Dashboard in a Day training: een training voor alle niveau’s, waarin je in twee ochtenden gemakkelijk een dashboard leert bouwen in het Microsoft Power Platform. 

 

Wat is het Microsoft Power Platform?  

Het Power Platform van Microsoft maakt het mogelijk snel en bijna zonder te coderen (low-code) oplossingen te bouwen die bedrijfsprocessen versnellen. Op deze manier kan iedereen gebruik maken van deze technologie en zo makkelijk innoveren. Automatiseer je processen met Power Automate, zet data om in inzichten met Power BI of zet ideeën om in apps met Power Apps. Door de gebruiksvriendelijke en laagdrempelige technologie, kan iedereen gebruik maken van het Power Platform. 

 

De Dashboard in a Day training 

Microsoft en onze experts stomen jou klaar om te werken met PowerBI. Tijdens deze workshop leer je hands-on hoe je een dashboard bouwt en loop je uiteindelijk weg met je eigen gebouwde dashboard. Ontdek hoe je snel indrukwekkende reports kunt bouwen waarmee je jouw organisatie vooruit helpt. 

 

Exclusief voor de finance branche  

De financiële branche was één van de eerste sectoren die informatietechnologie breed inzette en daar ook jarenlang de vruchten van plukte. Nog altijd wordt er volop geïnvesteerd in slimme systemen en is het IT het landschap veranderd. Om vandaag de dag de concurrentie voor te blijven, is het noodzaak om alle aanwezige data eenduidig en eenvoudig te ontsluiten. Tijdens deze Dashboard in a Day training zullen we de focus leggen op voorbeelden uit de finance branche én met deelnemers in gesprek gaan over uitdagingen waar zij voor staan tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Dus, wil jij deze branche specifieke sessie volgen? Schrijf je dan in! 

 

Meld je aan 

De training duurt twee halve dagen (9:00-12:30) en is helemaal gratis. Zou jij willen weten hoe je een dashboard bouwt voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor de training van 16 en 17 november!