Benieuwd wat Dynamic People voor jou kan betekenen?         +31 (0)20 303 24 70

Contact   |   Support

Benieuwd wat Dynamic People voor jou kan betekenen?       +31 (0)20 303 24 70

Home / Trainings / Dashboard in a Day – NL

Dashboard in a Day – NL

Leer in twee ochtenden een dashboard bouwen in Power BI. Deze training geven wij in samenwerking met Microsoft en is voor beginners.

Training

Digitaal

31 januari, 2023

09.00 – 17.00

Gratis

f

Beginner

Dashboard in a Day – 31 januari

In samenwerking met Microsoft organiseren wij de Dashboard in a Day workshop: een workshop voor beginners, waarin je in twee ochtenden een dashboard leert bouwen in het Microsoft Power Platform.

Wat is het Microsoft Power Platform?

Het Power Platform van Microsoft maakt het mogelijk snel en bijna zonder te coderen (low-code) oplossingen te bouwen die bedrijfsprocessen versnellen. Op deze manier kan iedereen gebruik maken van deze technologie en zo makkelijk innoveren. Automatiseer je processen met Power Automate, zet data om in inzichten met Power BI of zet ideeën om in apps met Power Apps. Door de gebruiksvriendelijke en laagdrempelige technologie, kan iedereen gebruik maken van het Power Platform.

De Dashboard in a Day workshop

Microsoft en onze experts stomen jou klaar om te werken met PowerBI. Tijdens de workshop leer je hands-on hoe je een dashboard bouwt en loop je uiteindelijk weg met je eigen gebouwde dashboard. Ontdek hoe je snel indrukwekkende reports kunt bouwen waarmee je jouw organisatie vooruit helpt. 

MELD JE AAN

Je kunt je eigen aanmelden voor de Dashboard in a Day workshop op de Microsoft event page via onderstaande button: