Dashboard in a Day – NL

Leer in een dag een dashboard bouwen in Power BI. Deze workshop geven wij in samenwerking met Microsoft en is voor beginners.
Home / Trainings / Dashboard in a Day – NL

Workshop

Digitaal

7 Juni

09.00 – 17.00

Gratis

f

Beginner

Dashboard in a Day – 7 Juni

In samenwerking met Microsoft bieden wij de “Dashboard in a Day” workshop aan: een laagdrempelige workshop waarin je in één dag leert hoe je een professioneel dashboard kunt bouwen met behulp van Power BI, onderdeel van het Microsoft Power Platform. Dit low-code platform is ontworpen om het ontwikkelen van dashboards gemakkelijker en sneller te maken, zodat je snel aan de slag kunt met het creëren van jouw eigen dashboard.

Of je nu helemaal nieuw bent in de wereld van datavisualisatie of al enige ervaring hebt, deze workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het bouwen van dashboards. Onze ervaren trainers staan klaar om je door het proces te begeleiden en je de belangrijkste principes van datavisualisatie bij te brengen. Met de vaardigheden die je tijdens deze workshop leert, kun je waardevolle inzichten halen uit jouw data en deze delen met anderen in jouw organisatie.

Voor wie?

Iedereen! De Dashboard in a Day workshop is ingericht voor beginners en daarom kan iedereen zich inschrijven. Ook als je nog geen gebruik maakt van Microsoft of het Power Platform.

Wat is het Microsoft Power Platform?

Het Power Platform van Microsoft maakt het mogelijk snel en bijna zonder te coderen (low-code) oplossingen te bouwen die bedrijfsprocessen versnellen. Op deze manier kan iedereen gebruik maken van deze technologie en zo makkelijk innoveren. Automatiseer je processen met Power Automate, zet data om in inzichten met Power BI of zet ideeën om in apps met Power Apps. Door de gebruiksvriendelijke en laagdrempelige technologie, kan iedereen gebruik maken van het Power Platform.

De Dashboard in a Day Workshop

Tijdens deze workshop krijg je praktijkervaring onder leiding van ervaren trainers die gespecialiseerd zijn in het maken van Power BI-oplossingen. In deze eendaagse workshop leer je hoe je aangepaste dashboards kunt maken die inzicht geven in jouw organisatie en hoe je deze op een veilige manier kunt delen met anderen.

Onze ervaren trainers staan klaar om je door het proces te begeleiden en je de belangrijkste principes van datavisualisatie bij te brengen. Door de praktische aanpak van de workshop zul je aan het einde van de dag een beter inzicht hebben in het maken van dashboards en het gebruik van het Microsoft Power Platform.

Mis deze kans niet om jouw vaardigheden te verbeteren en te leren hoe je geweldige dashboards kunt bouwen! Meld je nu aan voor de Dashboard in a Day workshop en ontdek hoe je in één dag professionele dashboards kunt maken met Power BI.