App in 2 Uur

Doe met ons mee in de I’m Out! App in 2 Hours workshop en leer de basisprincipes van Power Apps door jouw eigen Out of Office-app te bouwen.
Home / Trainings / App in 2 Uur

Workshop

Digitaal

Op aanvraag

2 uur

Gratis

f

Beginner

Be Empowered presents: I’m Out! App in 2 hours

Wil je het Microsoft Power Platform verkennen om te zien wat je in iets minder dan twee uur kunt doen? Doe met ons mee in de I’m Out! App in 2 Hours workshop en leer de basisprincipes van Power Apps door jouw eigen Out of Office-app te bouwen.

Wat is het Microsoft Power Platform?

Het Microsoft Power Platform maakt het mogelijk om oplossingen te bouwen die bedrijfsprocessen snel en zonder codering (low-code) versnellen. Op deze manier kan iedereen technologie gebruiken en deel uitmaken van een innovatietraject in een organisatie. In deze workshop zul je ervaren dat het inschakelen van jouw Out of Office nog nooit zo eenvoudig was als met Power Apps (beschikbaar op jouw telefoon).

Een App in 2 uur

Tijdens de sessie gebruiken we een bestaand sjabloon.

Je leert hoe je:

  • Je eigen app bouwt
  • Navigeert en ontwerpt
  • Je eigen bedieningsmodules maakt en basisformules aanpast
  • Aan het einde van de sessie heb je je eigen Out of Office-app klaar, in bedrijfsbranding, die je kunt delen met je collega’s en op je telefoon kunt gebruiken.

Workshop op aanvraag

Dit event is helaas al afgelopen. Toch interesse? Vraag dan een training aan door je gegevens achter te laten en wij nemen contact met je op. Heb je vragen of wil je in contact komen met een van onze experts? Bel ons via 020-3032470 of mail naar info@be-empowered.nl

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.