Benieuwd wat Dynamic People voor jou kan betekenen?         +31 (0)20 303 24 70

Contact   |   Support

Benieuwd wat Dynamic People voor jou kan betekenen?       +31 (0)20 303 24 70

Home / Trainings / App in a Day – NL

App in a Day – NL

Een training voor alle niveau’s, waarin je in één dag met “low-code” een app  leert bouwen in het Microsoft Power Platform. 

Training

Digitaal

Nog onbekend

09:00 tot 17:00

Gratis

f

Beginner

App in a Day workshop

In samenwerking met Microsoft organiseren wij de App in a Day workshop: een workshop voor alle niveau’s, waarin je in één dag met “low-code” een app leert bouwen in het Microsoft Power Platform. 

Voor wie?

Iedereen! De App in a Day training is ingericht voor beginners en daarom kan iedereen zich inschrijven. Ook als je nog geen gebruik maakt van Microsoft of het Power Platform. 

Wat is het Microsoft Power Platform?

Het Power Platform van Microsoft maakt het mogelijk snel en bijna zonder te coderen (low-code) oplossingen te bouwen die bedrijfsprocessen versnellen. Op deze manier kan iedereen gebruik maken van deze technologie en zo makkelijk innoveren. Automatiseer je processen met Power Automate, zet data om in inzichten met Power BI of zet ideeën om in apps met Power Apps. Door de gebruiksvriendelijke en laagdrempelige technologie, kan iedereen gebruik maken van het Power Platform. 

De App in a Day workshop

Microsoft en onze experts stomen jou klaar om te werken met PowerApps. Tijdens de dag leer je hands-on hoe je een PowerApp bouwt en loop je uiteindelijk weg met je eigen gebouwde app. Ontdek hoe je snel innovatieve apps kunt ontwikkelen waarmee je jouw organisatie vooruit helpt. 

Meld je aan

Op dit moment zijn er geen App in a Day workshops beschikbaar. Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de eerste volgende workshop!