Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

ACTIVATE DIGITAL SELLING – Finance sector

Leer in deze workshop hoe je in elke fase van het klant traject een end-to-end ‘digital buying experience’ kunt bieden. Deze workshop wordt gegeven in samenwerking met Microsoft

Duur

3 uur

Level

Beginner

ACTIVATE DIGITAL SELLING 

Op 3 november 2021 geven wij in samenwerking met Microsoft een nieuwe workshop: Activate Digital Selling (D365 Marketing). Leer in deze workshop hoe je in elke fase van het klant traject een end-to-end ‘digital buying experience’ kunt bieden. 

 

Wat gaan we doen tijdens deze workshop? 

Leer in deze workshop hoe je: 

  • Een end-to-end digitaal kooptraject aanbiedt (B2B) 
  • Cross-channel communicatie gebruikt om je klanten te begeleiden en met ze samen te werken 
  • Je klant beter kunt begrijpen en sterkere relaties op kunt bouwen 
  • Verkoop- en marketingprocessen optimaliseert om je kosten te verlagen 
  • Je teams helpt aan te passen aan de snel veranderde omgeving door verbeterde training en real-time inzichtelijkheid 

 

Exclusief voor de finance branche  

De financiële sector was één van de eerste die informatietechnologie breed inzette en daar ook jarenlang de vruchten van plukte. Nog altijd wordt er volop geïnvesteerd in slimme systemen want het IT landschap is aanzienlijk veranderd. Om vandaag de dag de concurrentie voor te blijven, moet je je klanten op de juiste manier raken, binden en vasthouden. Tijdens deze sessie zullen we de focus leggen op voorbeelden uit de finance branche én met deelnemers in gesprek gaan over uitdagingen waar zij voor staan tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Dus, wil jij deze branche specifieke sessie volgen? Schrijf je dan in! 

 

MELD JE AAN 

De training duurt van 9:00 tot 12:30 en is helemaal gratis. Wil jij weten hoe je jouw marketing automatiseert terwijl je persoonlijk blijft? Meld je dan nu aan!