Home / Strategische Sessie D365 Marketing

Strategische Sessie D365 Marketing

Ben jij je aan het orienteren op het gebied van customer experience systemen en weet je niet helemaal welke de juiste voor jou is? Wellicht kan Dynamics365 Marketing een goede match zijn.

Mogelijkheden D365 Marketing

Binnen D365 marketing is onwijs veel mogelijk. Stuur bijvoorbeeld grafische e-mail berichten en maak je content dynamisch zodat deze precies aansluit bij de behoefte van jouw leads. Maar ook het inrichten van de juiste customer journey om potentiële klanten te onderhouden via gepersonaliseerde ervaringen of de koppeling met LinkedIn is mogelijk. Maak je al gebruik van Dynamics? Dan kun je makkelijk samenwerken met de verschillende Teams, doordat je veilig informatie kunt delen over je potentiële klanten. En door de koppeling met Customer Voice kun je gemakkelijk vragenlijsten uitsturen naar jouw leads en zo meer inzicht krijgen in hun behoeften.

 

Strategie sessie?

Weet jij al dat Dynamics 365 Marketing iets voor jou is, maar ben je benieuwd hoe je dit precies in kan zetten? Boek dan onze strategie sessie. Speciaal voor deelnemers die de workshop Activate Digital Selling hebben gevolgd, nu met korting! Van €750 naar €500 euro. Tijdens deze sessie duikt één van onze consultant samen met jou in de case hoe Dynamics 365 Marketing voor jouw organisatie in gezet kan worden. We kijken in deze sessie naar de processen van jouw organisatie en welke modules van D365 Marketing zich daarvoor lenen.

Vraag een strategische sessie aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.