Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo
Terug naar over ons
Projectmanager

Siem Kooij

Waar kom je vandaan?

Geboren en getogen in de kop van Noord Holland. Nabij Alkmaar. En daar wil ik blijven ook (het strand dichtbij is een must)!

Welke opleiding heb je genoten?

HBO bedrijfskunde. Daarnaast heb ik vele andere opleidingen gedaan die aansloten bij mijn functies die ik heb ingevuld, nu en in het verleden.

Wat maakt Dynamic People uniek?

Bij Dynamic People gaat er bijna nooit iemand weg omdat hij of zij het niet naar de zin heeft. De mensen die bij ons werken passen ook bij elkaar. Het is een informele organisatie, maar gestructureerd.

Wat is je rol binnen Dynamic People?

Ik doe het projectmanagement voor de grotere projecten. Dat wil zeggen projecten waar sprake is van enige complexiteit in de scope of andere specifieke aandachtsgebieden. Daarnaast maak ik deel uit van het managementteam binnen de organisatie.

Wat vind je belangrijk in een baan en wat maakt werken bij Dynamic People zo leuk?

Dynamic People groeit hard. Toen ik in 2015 in dienst kwam werkten er 16 mensen. Nu 3 jaar later ongeveer 45. Dat zegt wel wat. Er zijn volop uitdagingen om deze groei te faciliteren en daar maak ik graag onderdeel van uit.

Wat zijn je ambities?

Ik ben altijd 100% betrokken bij de werkgever waar ik onderdeel van ben. Dat is altijd zo geweest en zal ook niet veranderen. Ik word in december 2018 63 jaar, maar nog altijd ambitieus om iets voor elkaar te krijgen.

Heb je een bijzondere passie/hobby?

Ik zing nu 2 jaar in een popkoor in Alkmaar, en sinds kort ben ik ook begonnen met pianospelen. Verder ben ik een traject gestart om met een 3-tal anderen zelf een popkoor te starten. Ik fitness en in de zomer zit ik op de racefiets. Dus over hobby’s niet te klagen.

Wat is je levensmotto?

Blijf de dingen doen die je leuk vind. En geniet! Het kan namelijk morgen zomaar afgelopen zijn.

 

Je kunt Siem op LinkedIn vinden.

 

Ook werken bij Dynamic People? Check onze vacatures hier.