Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo
Terug naar over ons
Junior HR-Adviseur

Maxime Bouwman

Waar kom je vandaan?

Ik ben opgegroeid in Amstelveen, Maar eigenlijk was ik altijd in Amsterdam te vinden, om die reden ben ik onlangs naar Amsterdam verhuisd, 5 minuten van het kantoor van Dynamic People!

Welke opleiding heb je genoten?

Ik wist na de middelbare school niet zo goed welke kant ik op wilde. Meerdere keren heb ik opendagen bezocht en zo startte ik de opleiding Media en Entertainment Management in Haarlem. Al snel kwam ik erachter dat deze studie niets voor mij was en stopte ik na 4 maanden. Na een halfjaar fulltime werken heb ik mij verdiept door een persoonlijkheidstest af te nemen en nog meer open dagen te bezoeken. Het werken met mensen en het sociale aspect kwamen vaak terug in de resultaten. Vanaf dat moment koos ik voor de opleiding Human Resource Management en heb ik mij in het derde jaar gespecialiseerd in arbeidsrecht. Vier jaar lang ging alles volgens plan en heb ik juni 2020 mijn diploma behaald!

Wat maakt Dynamic People uniek?

Vanaf het moment dat ik de organisatie binnenstapte voelde ik mij welkom. Iedereen is open en sociaal naar elkaar toe. Ik ben een van de jongste binnen de organisatie, maar hier merk ik niks van! Iedereen wordt gelijk behandeld, welk niveau, welke leeftijd of ervaring je hebt. Wat Dynamic People nog meer uniek maakt is het openstaan voor persoonlijke groei en dat er ruimte is voor eigen initiatief. Ik krijg de mogelijkheid altijd mee te denken en mijn mening te laten horen. Dynamic People geeft mij de mogelijkheid om te werken, te leren en te groeien tegelijkertijd, wat het voor mij leuk en vooral een uitdaging maakt!

Wat is je rol binnen Dynamic People?

Mijn rol is Junior HR-Adviseur. Dynamic People is hard aan het groeien en dat betekent, meer personeelszaken! Ik zorg ervoor dat ik een aanspreekpunt ben voor medewerkers, zodat zij met al hun vragen bij mij terecht kunnen. Daarnaast hou ik mij bezig met het recruitment proces binnen Dynamic People en interne projecten zoals; Employer Branding, vacatures opstellen en blogs schrijven.

Wat vind je belangrijk in een baan en wat maakt werken bij Dynamic People zo leuk?

Ik vind het belangrijk dat ik niet blijf stilstaan, maar dat er aandacht is voor ontwikkeling en persoonlijke groei. Ik merk dat Dynamic People hier constant mee bezig is. Ik leer elke dag nieuwe dingen en dit maakt het werk divers en uitdagend. Ik krijg alle vrijheid om zelf een draai te geven aan mijn werkzaamheden, maar ook veel vragen te stellen. Naast al het werken, heerst er ook een vriendelijke en informele sfeer op de werkvloer. Worden er leuke uitjes en borrels georganiseerd, maar is er ook veel aandacht voor vitaliteit en vooral gezelligheid!

Wat zijn je ambities?

Op dit moment staat er nog “Junior” voor mijn functietitel, dit wil ik opbouwen naar een echte adviseurs functie. Mijn ambitie binnen Dynamic People is om bij te dragen aan het blijven groeien van de organisatie. In de vorm van meer medewerkers, maar ook meer prestaties en naamsbekendheid op de arbeidsmarkt!

 Heb je een bijzondere passie/hobby?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om foto’s te maken. Ik vind niks leuker dan na een aantal maanden of jaren foto’s en filmpjes terug te kijken en dat moment te herbeleven. Daarnaast ben ik vaak in de keuken te vinden om (gezonde) gerechten en baksels te maken en dit vervolgens naar mijn familie en vrienden te brengen.

Wat is je levensmotto?

“Geen enkele ervaring is voor niets”

Ik ben er van overtuigd dat geen enkele ervaring voor niks is, ook al stond je er zelf niet achter. Van al je fouten, tegenslagen en ervaringen leer je iets en maakt je als persoon sterker. Wat voor ervaring het ook is, het opent weer een deur naar iets nieuws.

 

Je kunt Maxime op LinkedIn vinden.

 

Ook werken bij Dynamic People? Check onze vacatures hier.