Meet the Team

Evi Evangelou
Photo of Ingrid van Dam

Wie is Evi Evangelou?

Functional Dynamics 365 CE Consultant

Waar kom je vandaan?

Ik kom oorspronkelijk uit Cyprus en ben eind maart dit jaar naar Nederland verhuisd!

Welke opleiding heb je genoten?

Ik heb informatica gestudeerd vanwege mijn sterke interesse in coderen, en ik heb dit gecombineerd met een masteropleiding in financiën en management.

Wat is je rol en wat vind je het leukste aan je baan?

Momenteel werk ik als business consultant in het CRM-team. Wat ik leuk vind aan mijn werk is het feit dat ik nieuwe mensen ontmoet en door onze communicatie veel leer over hun dagelijkse processen. Bovendien kan ik hen helpen om hun bedrijfsbehoeften te vertalen naar systeemfunctionaliteiten.

Heb je hobby’s of passies naast je werk?

Ja, ik hou van salsadansen! Ik ben erg actief in het algemeen, dus daarnaast sport ik graag in de sportschool of ga ik hardlopen. Vroeger deed ik ook aan luchtacrobatiek en trapeze, maar daar ben ik nu mee gestopt.

Wat is jouw lievelingseten en heb je stiekem een zwak voor bepaalde lekkernijen?

Ik ben dol op (veganistische) sushi en ik geniet ook van tapas! Maar ik sta altijd open voor het ontdekken van nieuwe smaken.

Als je zou moeten kiezen, welk TV-programma of tekenfilmkarakter zou je zeggen dat jou het beste omschrijft?

Ik kijk niet echt tv maar ik zou zeggen iemand die heel sportief is en graag veel reist 😊

Last but not least, wat vind je zo geweldig aan ons bedrijf en welke kernwaarde spreekt jou het meeste aan?

Als nieuw lid van dit team voel ik me geweldig omdat ik door iedereen welkom wordt geheten. Tot nu toe heb ik samengewerkt met zeer slimme en behulpzame mensen, en ik vind dat van essentieel belang voor een goed team. Ik waardeer ook de positieve sfeer en energie die iedereen uitstraalt. Ik ben blij met de manier waarop ons bedrijf werk en privé in balans brengt en ervoor zorgt dat “plezier” een integraal onderdeel is van elke dag. Daarom ben ik van mening dat de waarden van plezier en samenwerking het beste bij mij passen, omdat ik geloof dat een goed team zowel goede samenwerking als plezier moet hebben!

Also want to work

at Dynamic People?