Windows Loader

Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo
Terug naar over ons
Dynamics 365 Specialist

Ellen Oosterwijk

Waar kom je vandaan?

Ik kom oorspronkelijk uit Heino. Een klein dorpje in Overijssel. Ik heb in Londen gewoond, in China en nu woon ik al ruim vijf jaar in Amsterdam.

Wat maakt Dynamic People uniek?

De bedrijfscultuur. Een plek waarin je je vrij mag ontwikkelen als het bijdraagt aan jezelf en daarmee ook aan Dynamic People als organisatie. De openheid van collega’s waarmee je kan sparren en kennis kan delen. Je krijgt snel verantwoordelijkheid en je denkt gelijk mee in het creatief proces voor het ontwikkelen van de geschikte oplossing voor een klant en dat heb ik nog niet eerder bij een werkgever ervaren op deze manier. Helemaal super!

Wat is je rol binnen Dynamic People?

Ik ben Dynamics 365 Consultant voornamelijk op functioneel gebied, ik draai mee in het Support team en ondersteun daarnaast ook de Sales manager met salesactiviteiten.

Wat vind je belangrijk in een baan en wat maakt werken bij Dynamic People zo leuk?

Ik vind het belangrijk in mijn werk om te leren. Net als meerdere millennials sta ik het liefst niet stil. Ik vind het belangrijk om een specialisatie uit te diepen en vooral om in contact te blijven met de klant. Dynamic People biedt regelmatig trainingen en cursussen aan en heeft verschillende te gekke klanten in het portfolio. De tijd dat ik bij DP werk vliegt voorbij.

Wat zijn je ambities?

Ik ben erachter dat ik abstract en logisch nadenken heel leuk en uitdagend vind. Ik hoop ooit mij Solution Architect te noemen. Daar is nog wel een lange weg aan ervaring voor nodig, maar ik heb tijd zat.

Wat is je levensmotto?

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.