Dynamic People > Over Dynamic People > Visie & Werkwijze

Visie & Werkwijze

Informatie is data die wordt aangeboden op het juiste moment, bij de juiste persoon in het gewenste formaat. Het hebben van juiste en gevalideerde data is van essentieel belang omdat deze de onderliggende waarde vertegenwoordigen van business processen die bij organisaties voorkomen. Data is de input voor beslissingen en heeft directe invloed op strategie en beleid van organisaties.

Data komt in grote hoeveelheden op ons af via diverse channels. Organisaties die hiervan bewust zijn en weten om te gaan met multi channel communicatie en big data”, zullen een voordeel hebben ten opzichte van haar concurrenten.

Informatie centraliseren

Een centraal informatie platform is onontbeerlijk voor het onderbrengen van data en business processen. Vestigingen, afdelingen, klanten, leveranciers zijn aan elkaar verbonden waardoor samenwerken en delen van informatie wordt gemaximaliseerd. Door de toenemende vlucht van Cloud diensten wordt de toegang tot Enterprise informatie systemen vanuit financieel oogpunt voordeliger (pay per use) en toegankelijker voor vele organisaties, die feitelijk dezelfde business processen en uitdagingen hebben als grote organisaties.

Werkwijze Dynamic People

Om uw projecten in goede banen te leiden werken wij met de Microsoft Sure Step Methode. Dit is een projectmanagement methode die elementen bevat van PRINCE2®, ITIL, Agile, UML etc. maar dan speciaal ontworpen door Microsoft voor het succesvol opleveren van Microsoft Dynamics CRM en NAV/AX projecten.


.

Wij minimaliseren uw risico's

  • Gezonde organisatie
  • Trackrecord van succesvolle implementaties
  • Duidelijke fase gerichte projectaanpak
  • Specifieke BranchekennisOnze tevreden klanten

Demaco vodafone

Handicare


Dynamic People helpt organisaties door het aanbieden van een CRM-ERP informatie platform “on-premises” of “hosted”. Wij adviseren, implementeren en beheren. Wij voegen daadwerkelijk waarde toe aan uw organsiatie.

Jeroen Bunck Algemeen Directeur Dynamic People