Dynamic People > Over Dynamic People

Over Dynamic People

Dynamic People is geen ‘traditioneel IT-huis’

Op een steenworp afstand van de A10 vind u de meest dynamische Microsoft Dynamics Partner van Nederland. Al sinds onze oprichting in 2006 werken wij vanuit een geïntegreerde kijk op ERP en CRM oplossingen die dwars door traditionele hokjes heen gaan. Toen als klein gedreven team. Nu met een solide organisatie van circa 30 professionals. Onze mensen implementeren en begeleiden uw organisatie met de implementatie van de Dynamics 365 producten. Daarnaast zorgen wij met in huis ontwikkelde producten dat de software optimaal afgestemd wordt op uw organisatieprocessen.

Wat Dynamic People anders maakt

Dynamic People is succesvol Microsoftpartner voor totaaloplossingen op basis van Microsoft Dynamics. Maar wat ons echt anders maakt is onze continue drive om de nieuwste technologie écht voor onze klanten te laten werken. Dat doen we door iedere dag vol overgave en op een prettig oplossingsgerichte manier samen te werken. Met elkaar, en onze klanten.

Daarom vind je bij Dynamic People ook een ‘speciaal’ soort mensen. Vol energie en drive. Met een gezonde mix tussen IQ en EQ en altijd bezig met wat echt werkt voor onze klanten. Nu en straks.

Wij minimaliseren uw risico's

  • Gezonde organisatie
  • Trackrecord van succesvolle implementaties
  • Duidelijke fase gerichte projectaanpak
  • Specifieke BranchekennisOnze tevreden klanten

Demaco vodafone

Handicare