Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo
OL Connect

Betere communicatie met de klant – OL Connect for Microsoft Dynamics AX.

Met de innovatieve software van OL (Objectif Lune) kan sterk gepersonaliseerde communicatie gecreëerd worden op basis van HTML5, CSS3 en JavaScript. Deze kan vervolgens eenvoudig verzonden worden via het gewenste kanaal, zowel digitaal als op papier. Dankzij de gebruiksvriendelijke Designer ontwerpmodule hoeft een document maar één keer gemaakt te worden.

Dynamic People levert de connector van Dynamics AX 2012 naar OL Connect. Het standaard printmanagement van AX is uitgebreid met de OL Connect optie. Eenmaal naar OL verstuurd wordt de communicatie-indeling automatisch aangepast aan het medium. Gebruikers kunnen hierdoor moeiteloos veranderen van communicatiekanaal, bijvoorbeeld van print naar e-mail en van web naar apparaten als smartphone en tablet met responsieve presentatie op het scherm.

 

Met OL Connect besparen Dynamics klanten veel tijd en daarmee kosten. Zij kunnen sneller inspelen op de behoefte van hun klant, wat leidt tot gerichte communicatie en een hogere klanttevredenheid. De oplossing is bovendien erg schaalbaar en geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven.