Benieuwd wat Dynamic People voor jou kan betekenen?         +31 (0)20 303 24 70

Contact   |   Support

Benieuwd wat Dynamic People voor jou kan betekenen?       +31 (0)20 303 24 70

Home / Solutions / Dynamic Scheduler

Dynamic Scheduler

De management-tool voor periodieke processen

Dynamic Scheduler van Dynamic Products is een handige tool om de functionaliteit in en rondom Microsoft Dynamics CRM nog beter te automatiseren. Dit is dé managementtool voor procesregulering en -automatisering.

Standaard is het in Dynamics CRM niet mogelijk om periodiek automatisch een bepaalde actie te laten uitvoeren, of iets voor in de toekomst in te plannen om uitgevoerd te worden. Dáár helpt Dynamic Scheduler! Voortaan laat u workflow en operations automatisch uitvoeren wanneer u dat wilt.

Met de in Dynamic Scheduler ingebouwde CRMTaskScheduler is het mogelijk om periodieke (batch)processen in te plannen en uit te laten voeren. Als acties kunnen standaard Dynamics CRM workflows worden getriggerd, maar kunnen ook eigen plugins gemaakt worden. Dynamic Scheduler is hierbij ontworpen om als host te kunnen dienen voor de plugins.

Dynamic Scheduler is met een installatiewizard te installeren en werkt met zowel de on premise als de CRM online versie. De service draait in de achtergrond en kan meerdere keren worden geïnstalleerd, bijvoorbeeld als gescheiden CRM omgevingen voor Test en Live geïnstalleerd zijn.

Dynamic Scheduler wordt als een Windows service geïnstalleerd en is compatible met Dynamics CRM 2011, Dynamics CRM 2013, Dynamics CRM 2015. Dynamics CRM 2016 en Dynamics CRM Online.

Met de Dynamic Scheduler van Dynamic Products bepaalt u de planning van uw Microsoft Dynamics processen.

Wil je meer weten over

Deze oplossing?