Home / Oplossingen / Cloud Scan

Transitie naar de cloud

In de strategie van de meeste bedrijven is de cloud niet meer weg te denken. De meeste IT-managers overwegen over te stappen naar de cloud bij het implementeren van nieuwe of het upgraden van bestaande systemen.

Er is geen “Easy Mode” voor migratie

Elke migratie heeft zijn complexiteit. Elk bedrijf gebruikt een andere hoeveelheid maatwerk, maar het is een misverstand om te denken dat een migratie naar de cloud met weinig maatwerk eenvoudig is. Daardoor aarzelen veel bedrijven om naar de cloud te verhuizen en dat is zeker niet zonder reden. De cloud biedt echter ook flexibiliteit, is kostenefficiënt en stelt je personeel in staat om beter samen te werken met een hogere productiviteit als resultaat. Het biedt altijd realtime inzichten, zodat je betere managementbeslissingen kunt nemen.

Onze oplossing

Met de Dynamic People Cloud Scan kun je bepalen of jouw migratie naar de cloud licht, gemiddeld of zwaar zal zijn. De Cloud Scan geeft inzicht in wat een migratie voor het bedrijf inhoudt: hoeveel dagen zijn nodig voor een proof of concept, hoe zou een proof of concept eruit zien en een eerste projectplan voor het hele proces (een migratie zonder procesaanpassing). Dynamic People voert een uitgebreide controle uit op de gegevens, het functionele ontwerp en het technische ontwerp. Dit omvat een analyse van entiteiten, records, ontwerp en oplossingen, bedrijfsprocessen, rapporten, plug-ins en integraties.

Deliverables

  • Inzicht in de uitdagingen van een migratie
  • Een plan van aanpak voor het uitvoeren van de migratie

Microsoft AppSource

Je kunt onze Cloud Scan ook vinden in de Microsoft  Appsource Adviesdiensten. Je vindt de Cloud Scan hier.

Meer weten over deze oplossing? Neem contact op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.