Home / Oplossingen / ClickDimensions

ClickDimensions

Ideaal voor effectieve Marketing Automation

ClickDimensions is dé Microsoft gecertificeerde oplossing die marketeers in staat stelt om kwaliteitsleads te genereren en te kwalificeren. Tegelijkertijd krijgt sales de mogelijkheid om te prioriteren tussen de beste leads en mogelijkheden.

Over ClickDimensions

ClickDimensions is in 2010 opgericht en is de meest geïnstalleerde oplossing voor marketingautomatisering in de markt van Dynamics 365 (CRM). ClickDimensions heeft momenteel meer dan 3000 klanten en meer dan 1000 wereldwijd.

 

Met ClickDimensions krijgt u de mogelijkheid om uit te vinden wie er geïnteresseerd is in uw producten, kunt u deze interesse kwantificeren en daar passende acties op nemen met onder andere e-mailmarketing, web tracking, lead scoring en het opvolgen van campagnes. Dit maakt ClickDimensions een uiterst handig en gebruiksvriendelijk instrument om meer inzicht te krijgen in uw (toekomstige) klanten, zowel vanuit een marketing-, sales-, als managementperspectief. Marketing automation maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in wat uw klanten op dit moment bezig houdt en waar zij nu behoefte aan hebben. Al deze informatie wordt in CRM gekoppeld, waardoor er direct ingespeeld kan worden op de mogelijkheden die zich voordoen, op het moment dat ze zich voordoen.

Quote klant

“Omdat de ClickDimensions-gegevens in een CRM-database zijn opgeslagen, kunnen de gebruikers marketinginformatie in realtime zien en ClickDimensions-gegevens gebruiken om rapporten, dashboards en werkstromen op te stellen.”

ClickDimensions is een 100% Software-as-a-Service (SaaS) applicatie, gebouwd op het Microsoft Windows Azure platform. Het kan worden geïntegreerd via een add-on in Microsoft Dynamics CRM. ClickDimensions maakt het mogelijk voor organisaties hun prospects te volgen vanaf de eerste klik tot het sluiten van een deal!

Creëer e-mails met de gebruiksvriendelijke HTML editor en verstuur deze in bulk en krijg een rapportage van alle statistieken. ClickDimensions volgt elke bezoeker van uw website en zo krijgt u een compleet beeld van uw bezoekers. ClickDimensions stelt een score samen op basis van bezoeken, paginaweergaves en meer. U krijgt data terug vanuit LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube en Flickr en surveys kunnen naar leads, contacten en accounts worden verstuurd. Verder is er Integratie met GoToWebinar, WebEx en Eventbrite. Het biedt alles wat u wenst als (e-mail)marketeer.

Naast unieke voordelen, heeft ClickDimensions krachtige functies voor een totaal marketingautomatisering die B2B-marketeers wensen:

Basisfuncties

  • E-mailmarketing, inclusief A/B-tests en spamtests
  • Nurture- (of drip-)programma’s
  • Web-tracking
  • Webformulieren en vastleggen van formulieren (Form Handler)
  • Landingspagina’s
  • Evenementintegratie, zoals Eventbrite, GoToWebinar en WebEx

E-mail Marketing

Snel en gemakkelijk e-mails maken, versturen en volgen. Bulksgewijs e-mails versturen, naar individuen of via een CRM-werkstroom. En al uw prestatiestatistieken komen terug in Dynamics 365, zodat de resultaten zichtbaar en bruikbaar zijn.

Campagne-automatisering

Maak geautomatiseerde campagnes die reageren op lead- of klantenacties, voor dynamische, op maat gemaakte ervaringen. Met de versleepbewerking van onze installatie voor campagneautomatisering kunt u gemakkelijk gerichte campagnes ontwerpen met verschillende triggers, timers en acties om uw doelgroepen te koesteren, converteren en betrekken.

Internet-intelligentie

Wilt u weten wie uw website bezoeken en wat ze interesseert? Met ClickDimensions kunt u dit alles en nog veel meer doen dankzij internet-intelligentie, waarmee u de daadwerkelijke internetactiviteiten van zowel anonieme als geïdentificeerde bezoekers op uw website kunt bekijken.

Webformulieren

Ontwerp snel formulieren met onze versleepforumlierontwerper, of integreer de bestaande formulieren op uw website in Microsoft Dynamics 365. Als een bestaand dossier niet in uw CRM (klantenrelatiebeheer via het web) wordt gevonden, wordt er een lead- of contactpersoondossier aangemaakt inschrijfformulieren en alle ingediende gegevens worden gekoppeld aan het CRM-dossier.

Social Media

Met ClickDimensions kunt u rechtstreeks vanuit Dynamics 365 posten op Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+. Publiceer onmiddellijk of stel met gemak berichten samen voor elke willekeurige dag of willekeurig tijdstip in de toekomst en volg de interacties in uw CRM. Naast deze kant-en-klare functies bieden we ook een compleet platform voor sociale betrokkenheid, met sociaal luisteren, content cureren, pleitbezorging en nog veel meer.

Vanaf de eerste klik

Tot het afsluiten
van de DEal