Home / Oplossingen / Arbela

Arbela

Arbela Security Manager ondersteunt het beheer van de AX rechtenstructuur

Arbela Security Manager maakt gebruik van de standaard AX functionaliteit. De tool is een visuele interface voor het vergemakkelijken van het opzetten, controleren en bijhouden van de Dynamics AX rechtenstructuur.

Na de eenvoudige installatie – zonder standaard AX aan te passen – kunt u als gebruiker de security manager personaliseren via de parameters van het security menu. U kunt kleuren instellen per standaard AX toegangsrecht en dat draagt bij aan het visuele overzicht. Om snel een nieuwe gebruikersgroep aan te maken, biedt de security manager de mogelijkheid om de rechteninstellingen van een reeds bestaande gebruikersgroep te kopiëren naar de nieuwe groep. U kunt de security manager daarop weer gebruiken om de rechten van de nieuwe groep aan te passen. Op deze manier kan er snel een hiërarchie in de gebruikersgroepen worden aangebracht. Krachtige rapportagetools voor interne of externe controle van het AX rechtenbeheer worden standaard meegeleverd bij het installatiepakket.

 

Korte implementatietijd

De gemiddelde (technische) installatieduur bedraagt tussen de 3 en 4 uur. Door de goed beschreven set-up en gebruikershandleiding is het mogelijk om de set-up en trainingssessies te beperken tot een totaal van 1 tot maximaal 2 dagen. De prijs van Arbela Security Manager is afhankelijk van het totaal aantal gebruikers binnen de AX omgeving.

Arbela vereenvoudigt

Het (rechten) beheer

Deze krachtige tool heeft bewezen veel tijd te besparen bij het instellen, beheren en uitvoeren van interne en externe controles. Het is een slimme visuele weergave op het bestaande Dynamics AX.