Home / Nieuws / Young Professional Jerry over zijn eerste maanden bij Dynamic People
21 februari 2019

Young Professional Jerry over zijn eerste maanden bij Dynamic People

In een drieluik vertellen 3 Young Professionals over de eerste maanden van hun traineeship bij Dynamic People.

 

Het woord is aan … Jerry Kamperman

Young Professional Dynamic People – Bouwjaar 1988

Favoriete stad? Utrecht Koffie of thee? Koffie Favoriete vakantieland? Nieuw-Zeeland Krant? AD Sport? Voetbal Favoriete eten? Curries Favoriete restaurant Goesting Bordspel? Monopoly Slechte eigenschap? Soms te gefocust op details waardoor het grotere geheel niet meer gezien wordt Schoenen? Nette schoenen Favoriete programma? Expeditie Robinson Zomer of winter? Zomer Wijn of bier? Allebei lekker Wat doe je na een drukke werkdag? Sporten, afspreken met familie en vrienden én studeren Wat doe je over 10 jaar? Dan ben ik een senior ERP consultant die daarnaast ook scholing geeft aan financiële afdelingen

Van origine komt hij uit Houten, onder de rook van Utrecht waar hij sinds jaren woont. Na zijn middelbare schooltijd is Jerry gaan werken en nu, jaren later, is hij weer gaan studeren. “Ik heb in de tussentijd wel heel veel praktijkopleidingen gevolgd op het gebied van Finance en in verschillende rollen bij diverse detacheringspartijen gewerkt,” vertelt Jerry. “Omdat ik merkte dat het ontbreken van een hbo-diploma – ondanks de opgedane praktijkervaring – af en toe maakte dat ik voor sommige opdrachten als te licht werd beoordeeld, ben ik Bedrijfseconomie gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Ook omdat ik na al die jaren precies wist waar mijn hart lag en waar ik voor wilde gaan. Ik doe dat nu naast mijn baan en ben als het meezit aan het eind van dit jaar klaar.”

In zijn tijd bij Brunel was hij als key user actief betrokken bij de Navision implementatie en dat ICT-project naast zijn normale job beviel hem dermate goed dat hij als ERP consultant aan de slag wilde. “Ik snapte dat een hbo-diploma mijn kansen enorm zou vergroten en dat was een goede motivatie om te gaan studeren. In maart 2018 ben ik met Dynamic People in gesprek gegaan, eerst met Oscar Zeekant en daarna met Jeroen Bunck. We hadden geloof in elkaar en ik heb de kans gekregen om in het Young Professional programma in te stromen. In korte tijd heb ik heel veel geleerd. Ik draaide gelijk mee met mijn buddy Nienke Verweij op een project bij Oasen. Hands-on, in de praktijk leer je het snelst. Ik heb ook een Microsoft certificaat ‘Financial Management’ gehaald.

Het mooie van Dynamic People is dat het hier niet CRM of ERP is, maar CRM én ERP. Sinds november draai ik mee op een ander project, maar Nienke blijft mijn buddy al is eigenlijk elke lead consultant op een project mijn persoonlijke coach. Dynamic People past bij mij. Het is lekker kleinschalig, een platte organisatie met een overdosis aan kennis en professionals die graag bereid zijn om je te helpen. Als je je verantwoordelijkheid neemt, dan krijg je hier heel veel vrijheid. Alles is goed geregeld, maar niet tot in de puntjes uitgewerkt en voorgekauwd en dat bevalt me wel. Dat geldt ook voor de opzet van het Young Professional programma, ook daar is niet alles vooraf tot in detail vastgelegd. Je bepaalt min of meer je eigen route. Zelf je weg vinden, zelf ontdekken vind ik leuker dan dat op voorhand van A tot Z is uitgestippeld wat je moet gaat doen. Ik heb nog genoeg te leren, dus ik ben hier de komende jaren prima op mijn plek.”

 

In mei 2019 start het nieuwe Young Professional Programma! Stap jij in?

Heb jij net als Jerry de juiste drive en ben je op zoek naar de ideale (door)start van je carrière? Dynamic People biedt je de kans om werken en leren te combineren tijdens het tweejarige Young Professional Programma waarin je alle facetten van Microsoft Dynamics leert kennen en klaargestoomd wordt tot zelfstandig consultant. Interesse in een traineeship bij Dynamic People? Stuur je CV naar hr@dynamicpeople.com