Home / Nieuws / Een warm welkom voor Wouter
26 juni 2020
Door: Bente Bucker

Een warm welkom voor Wouter

Photo of Wouter de Jong

“Ik heb precies gevonden wat ik zocht.”

Helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging startte Wouter de Jong (geboren in 1980) begin maart bij Dynamic People. Hij had nooit gedacht dat hij maar een week of twee met al zijn collega’s op kantoor zou zitten. “De eerste maand was wel wennen, hoewel ik onwijs warm ben ontvangen. Ik ben op een heel andere manier uiteindelijk meegenomen door verschillende collega’s, en het fijne is dat je met Teams gewoon altijd contact kunt hebben.”

Na 11 jaar bij Trigion te hebben gewerkt, besloot Wouter dat het tijd was voor iets nieuws. Via via kwam hij bij Dynamic People terecht. Wat begon als een keer een kopje koffie drinken, vervolgde in een aantal leuke gesprekken, waarna Wouter 3 maart 2020 zijn Dynamic People carrière begon.

 

Tijd voor wat anders

“Bij Trigion heb ik veel met digitalisering gewerkt. Bijvoorbeeld tijdens de livegang van een groot ERP systeem. Ik hield me dan vooral bezig met de implementatie bij verschillende divisies, maar ook binnen de organisatie: mensen meekrijgen in het product. Ik heb dit 11 jaar met veel plezier gedaan, maar had nu het gevoel dat het wel tijd werd voor wat anders. Ik ben erg goed in de vertaalslag maken van complexe processen naar Jip en Janneketaal en door mij te verplaatsen in mijn audience kan ik met storytelling mijn verhaal overbrengen. Dat was precies waar Dynamic People naar op zoek was. Zodoende ben ik een keer koffie gaan drinken op kantoor.”

 

Meteen een klik

“Ik ken Jeroen Bunck via de hockey van een van de kinderen. Jeroen gaf aan dat ze bij Dynamic People iemand zochten met mijn profiel en zo is het balletje gaan rollen. Ik ben uiteindelijk drie keer langs geweest voor een kopje koffie. Dat waren goede gesprekken en dat klikte meteen met iedereen. Dat was voor mij een win-win situatie. Ik werkte in Rotterdam en wilde minder reizen en ik wilde graag wat anders doen in een kleiner bedrijf. Dat is precies wat ik gevonden heb hier.”

 

Coronatijd

“De eerste maand was echt wennen. Ik werd wel omringd door warme en ambitieuze mensen, maar toch moest ik natuurlijk wel accepteren dat ik niet meteen 100% kon gaan. Ik moest het bedrijf nog leren kennen. Wel werd ik meteen door allerlei collega’s direct meegenomen en werden er diverse zaken bij mij neergelegd waardoor ik snel aan de slag kon. Na die eerste maand moesten we natuurlijk allemaal thuiswerken door Corona, dat was wel even anders. Wat dat betreft was het heel fijn dat je met Teams werkte en continue contact houdt met elkaar. Dat heeft er wel voor gezorgd dat ik helemaal mee kon met alle projecten en iedereen.”

 

Net dat stapje extra

“Ik vind het mooi om te zien dat het echt een dynamisch bedrijf is. Mensen werken aan diverse projecten bij klanten, maar doen ook zeker dat stapje extra wanneer dat nodig is. We doen het met zijn allen en dat zie je continue. De kracht van Dynamic People vind ik dat ze gedreven zijn door actie, maar wel de actie die bij ze past. Er wordt niet klakkeloos iets gedaan om te scoren, er wordt echt gekeken er een match is. Dat vind ik iets heel unieks.”

Ook werken bij

Dynamic People?