Home / Nieuws / World Cleanup Day
9 september 2021

World Cleanup Day

Dynamic People is sponsor van de World Cleanup Day 2021

Wij dragen graag bij aan een schonere wereld, daarom sponsoren wij de World Cleanup Day 2021. En omdat je pas écht verschil maakt als je zelf de handen uit de mouwen steekt, gaat ons team ook op 18 september 2021 de straat op. Tijdens deze wereldwijde opruimactie geven we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Ons doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfafval!

 

World Cleanup day?!

World Cleanup Day is een internationaal initiatief van Let’s Do It! World en wordt in Nederland gecoördineerd door  Plastic Soup Foundation en gesteund door tientallen partners. Plastic Soup Foundation ontwikkelt de aanmeldkaart en campagne om personen en organisaties te activeren en alle opruimacties zichtbaar te maken. Met dit initiatief streeft Plastic Soup Foundation ernaar de aandacht te vergroten voor zwerfafval en plastic in het milieu. Zo verzamelen zij data  over de aard van het zwerfafval en kunnen op basis van deze gegevens in gesprek gaan met de bedrijven waarvan de producten veelvuldig worden aangetroffen.

 

Sponsor én opruimer

Naast sponsor gaan wij dus ook zelf opruimen. Op 18 september van 11:00 tot 14:00 zal ons Dynamic People Team door de stad Amsterdam struinen om zoveel mogelijk afval op te ruimen. Wij doen mee, jij toch ook?

 

Wat kan jij doen?

Net zoals vele partners World Cleanup Day steunen? Volg ze op social media, maak deze allergrootste opruimdag kenbaar, wordt partner van World Cleanup Day of steun ze door te doneren.