Home / Nieuws / Whitepaper: Onze PowerApps
19 juli 2021

Whitepaper: Onze PowerApps

Low-code, no-code platform

Ken je die uitspraak: “We hebben het altijd al zo gedaan, dus zo gaan we het doen”? Het is er ééntje die we (zeker in de IT) vaak gebruiken als voorbeeld hoe het niet moet. Soms zit een kleine verbetering in efficiëntie of in de snelheid waarmee je werkt in een klein hoekje, alleen moet je dat hoekje wel zelf nét ook zien. Soms zie je wel wat er beter kan, maar weet je niet precies hoe. Want hoe weet je nou welke tool je moet inzetten voor welke taken?

Waar wij (onder andere) heel gelukkig van worden, is het Power Platform van Microsoft. Dit is een low-code, no-code platform, wat betekent dat je in een korte tijd iets neer kan zetten. Ons nieuwe label Be Empowered is daar dagelijks met volle overgave mee bezig.

 

Geef mij Power(Apps) in mijn werk

Wil je excelleren in je werk? Dan is een Power App zeker een mogelijkheid. We hebben er inmiddels aardig wat gebouwd, binnen het Dynamics 365 Platform, maar ook Apps die alleen gekoppeld zijn aan SharePoint. Dat is vooral handig als je alleen Office365 hebt. Een appje kan van alles oplossen, van simpel (het bestellen van de lunch op kantoor), tot ingewikkeld (een bepaalde workflow automatiseren). Voor enkel een afdeling of voor een gehele organisatie. Ben je benieuwd naar deze apps? Download dan ons Power Apps whitepaper en zie wat er allemaal mogelijk is.

 

Geïnspireerd?

Zit er een app tussen die precies aansluit op wat er in jouw organisatie nodig is? Of ben je geïnspireerd en wil je even met ons sparren over hoe een vraagstuk opgelost kan worden en met welke app? Je kunt ons dan bereiken via sales@dynamicpeople.com of bel even naar: +31 20 303 24 70.