Windows Loader

Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo
Customer Engagement Finance & Operations Microsoft Webinar 09 april 2019

Transformeer van on premise naar de cloud – Webinar 18 april

Nieuwsitem 1900x1265

De cloud is inmiddels niet meer weg te denken binnen de strategie van de meeste bedrijven. Een groot aantal ICT-managers denkt tegenwoordig bij het implementeren van nieuwe- of upgraden van bestaande systemen, aan de gang naar decloud. Jouw Microsoft Dynamics CRM- of ERP systeem staat nog on premise. Ter begeleiding van je strategische keuzes bieden wij je deze webinar georganiseerd door Microsoft aan.

Een migratie wordt vaak als complex ervaren. Er zijn zorgen over het maatwerk en de integraties.  Is mijn data in de cloud wel zo veilig als beweerd wordt? Hoe is de performance van de systemen?  Obstakels en overwegingen waarover je je terecht zorgen kunt maken.

Echter biedt de cloud ook flexibiliteit, is kostenefficiënt en laat je personeel beter samenwerken met een hogere productiviteit als resultaat. Het geeft je altijd direct real-time inzicht zodat je betere managementbeslissingen kunt nemen.

De webinar

In deze webinar gaat Jan Brouwer van Microsoft in gesprek met Pim van der Kwaak en Evert van Heeringen van Dynamic People. Dynamic People heeft ruime ervaring met migraties en we weten als geen ander om te gaan met complexere migraties naar de cloud voor zowel CRM als ERP. We ontwikkelden een Cloud Scan die inzichtelijk maakt wat een migratie voor jouw bedrijf betekent.

Tijdens de webinar bespreken we het belang van de cloud, de voordelen, maar ook je zorgen. Met concrete praktijkvoorbeelden gaan we in op hoe we de Cloud Scan inzetten en hoe we omgaan met bestaand maatwerk en de cloud.

Datum

Donderdag 18 april 2019

Tijd

vanaf 11.00 uur

Sprekers

Jan Brouwer, Business Group lead Dynamics – Microsoft
Pim van der Kwaak, Business Consultant – Dynamic People
Evert van Heeringen, Business Consultant – Dynamic People

Inschrijven

Mis deze webinar niet en schrijf je vandaag nog in.

Registreer nu