Home / Nieuws / Webinar: jouw future proof marketingstrategie met D365 Marketing
28 januari 2021
Door: Bente Bucker

Webinar: jouw future proof marketingstrategie met D365 Marketing

Dynamics 365 Marketing, de tool die jij nodig hebt!

Het marketinglandschap is tegenwoordig niet meer wat het was. Momenteel kunnen we onze campagnes automatiseren en kunnen we onze klanten volgen om er inzicht in te krijgen. Maar het allerbelangrijkste: we kunnen online zien wat onze potentiële klanten doen en kunnen ze gemakkelijk bereiken via verschillende marketingtools.

Bent je het werken met Excel-sheets en veel verschillende tools om uw marketing te beheren helemaal zat? Met Dynamics 365 Marketing heb je alle tools in één. Breng geautomatiseerde processen naar jouw marketing, bouw je klantenportfolio op en verander prospects zonder moeite in klanten. Met één source van gedeelde informatie transformeert je je verkoop en marketing in één front. Verbind de processen met behulp van uw vertrouwde Office 365. Met kant-en-klare dashboards en rapportage wordt het gemakkelijk gemaakt om slimmere beslissingen te nemen en uw marketing ROI te verbeteren.

In deze webinar geven we je een inleiding in Dynamics 365 Marketing en met een gebruikerscase laten we je zien hoe eenvoudig je je processen kunt automatiseren en je leads bijna automatisch in prospects kunt omzetten. We lopen door de hele verkooptrechter en behandelen elke marketingtool die je nodig hebt.

 

Experts

Pim van der Kwaak, Business Consultant – Dynamic People

Bente Bucker, Marketing Communicatie Specialist – Dynamic People

Anniek van der Ven, Business Lead Microsoft Business Applications – Microsoft

 

KIJK HIER HET WEBINAR TERUG

Live opname terugkijken? Laat je gegevens achter en ontvang de opname in je mail!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.