Home / Nieuws / Van Spanje tot het Nederlandse strand
28 juli 2020

Van Spanje tot het Nederlandse strand

Gonzalo geniet van zijn tijd bij Dynamic People

Als je een technische student zou vragen wat ze willen doen nadat hun studie, krijg je een grote verscheidenheid aan antwoorden. Meer waarschijnlijk is het niet een van die antwoorden “Dynamics 365 Consultant worden”. Niet omdat het niet de verschillende vaardigheden vereist die ze hebben geleerd, maar omdat de technologieën om de echte toepassing van hun kennis te bereiken niet op de universiteit worden geleerd

 

Eerste kennismaking met Dynamics

Nadat Gonzalo was afgestudeerd, ging hij aan de slag bij Deloitte Spanje. Daar maakte hij kennis met de Dynamics 365-familie, met name Dynamics 365 Business Central.

Er wordt gezegd dat we allemaal iemand hebben die ons ertoe heeft gezet om naar meer te streven. In dit geval was het Gonzalo’s oudere broer die zeven jaar geleden naar Duitsland migreerde op zoek naar een betere manier van leven. Gepushed door zijn broer en door de Spaanse economische situatie, verhuisde Gonzalo in januari 2020 met zijn vriendin naar Düsseldorf.

 

De eerste sollicitatie

In februari kreeg hij een interview bij Dynamic People. Op de dag van zijn interview reed hij in en rondom Amsterdam op zoek naar een leuke plek om te verhuizen. Tijdens zijn rit besloot hij richting Zandvoort te rijden. “Ik werd meteen verliefd op het idee om op het strand te wonen en tegelijkertijd voor een consultancy te kunnen werken.”

 

COVID-19

De lockdown door het Coronavirus in Nederland ging in toen Gonzalo voor Dynamic People ging werken. “Het duurde niet lang voordat ik me realiseerde hoe open en verwelkomend Dynamic People is. Ik kon in het Engels werken met een groep collega’s van over de hele wereld. De mogelijkheid hebben om met mensen uit zoveel verschillende culturen samen te werken is echt een verrijkende ervaring .”

Gonzalo begon te werken met manufacturing-klanten, zoals Qwic, waar hij deel uitmaakt van het team dat verantwoordelijk is voor de implementatie van nieuwe zakelijke en logistieke operaties voor het bedrijf.

 

Dynamics 365 Business Central

Gonzalo merkt nu de exponentiële groei van het Business Central-team waardoor hij steeds meer verantwoordelijkheden op zich kan nemen in de verschillende projecten, zowel extern als intern.

“Dynamics 365 Business Central krijgt meer aandacht dan ooit. Nieuwe investeringen door Microsoft maken de ERP-aandelen groter dan dat het ooit was en bij Dynamic People zijn we blij deel uit te maken van dit nieuwe tijdperk waarin steeds meer MKB-bedrijven de Dynamics 365-familie binnenkomen.”