Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo
Blogs Updates 19 maart 2020

Thuiswerken tijdens de Coronacrisis

Blogpost-corona

Loop jij ook dagelijks, nu thuiswerken noodzakelijk is, tegen zaken aan die voorheen geen probleem leken? Kun je bijvoorbeeld je collega’s slecht bereiken en zijn de webcalls slecht verstaanbaar? Of zijn er belangrijke bestanden die, nu we op afstand werken, niet voor iedereen inzichtelijk zijn? Je bent niet de enige die hier last van heeftVeel bedrijven zijn (nog) niet ingesteld op het werken op afstand. Gelukkig zijn er tegenwoordig mooie digitale oplossingen, die je ondersteunen en helpen om thuiswerken tot een succes te makenEén  daarvan is Microsoft Teams. 

Microsoft Teams

Microsoft Teams is dé plek voor teamwork: samenwerken & communiceren op één plek.  Met Microsoft Teams kun je je gewone dagelijkse werkzaamheden voortzetten in een online omgeving. Een collega iets laten zien? Deel je scherm. Vergaderen met je team? (Video)bel elkaar en vergader digitaal. Samen aan een document werken? Deel deze in de app en werk tegelijkertijd. In Teams kun je werken zoals je dat gewend bent, maar dan online. Zo is het ook mogelijk een Team te starten, waarin je bestanden, notities en posts kan delen. Ideaal, zeker in de huidige Coronacrisis.  

6 maanden gratis gebruik van Microsoft Teams

Microsoft biedt Microsoft Teams de komende 6 maanden gratis aan. Door Teams beschikbaar te stellen voor iedereen en zo iedereen verbonden te houden terwijl ze apart werken, wil Microsoft de volksgezondheid en veiligheid ondersteunen. 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Wij helpen je graag om vliegensvlug van start te gaan. Voor zowel bestaande als nieuwe klanten bieden wij kosteloos een eerste consult aan. Vandaag nog makkelijker online samenwerken? Neem contact met ons op via marketing@dynamicpeople.com of 020-3032470 om een (digitale) afspraak in te plannen. 

Ook voor onderwijs en individuen

Voor het onderwijs en individuen is Teams ook beschikbaar. Het onderwijs kan via deze link aan de slag. Individuen via deze link met een werk of schoolaccount of met een emailadres van Gmail of Outlook de freemium versie via deze link 

Tips & Tricks

Microsoft heeft veel documentatie en handige blogs beschikbaar die snel uitleggen hoe je aan de start kan. Begin jouw snelle start hier: