Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo
Blogs Power Platform 06 augustus 2020 Bente Bucker

The Next Normal: wat zijn jouw nieuwe richtlijnen?

Annotation 2020-08-05 1512221

Inmiddels is het (bijna) normaal: we werken zoveel mogelijk thuis. Hoewel sommige bedrijven hun kantoren dicht laten tot einde jaar, is ons kantoor is inmiddels wél weer open, met een anderhalve meter inrichting natuurlijk. Daarnaast schrijven we ons in de kalender in op dagen dat we willen komen. Zo komen er niet te veel collega’s naar kantoor en zijn de mensen die aanwezig zijn geregistreerd. De grootste uitdaging post-corona, zat ‘m bij ons in de lunch.

De Lunch

Bij Dynamic People lunchten we pre-corona gezellig met zijn allen. De tafel werd gedekt, alle boodschappen op tafel en om 12:30 vielen we deze rijk gevulde lunchtafel aan, om zo allemaal onze eigen broodjes te smeren. Nu, post-corona, was het zoeken naar een oplossing.

Onze collega Iwona die gewoonlijk de lunch verzorgde door alles klaar te zetten, smeert nu onze broodjes met mondkapje en handschoenen. De lunch doorgeven deden we de eerste weken nog in een gepimpte Excelsheet, maar dat is natuurlijk niet helemaal meer van deze tijd. Daarom hebben we door middel van het Microsoft Power Platform een app ontwikkeld, waarbij we makkelijk en snel onze lunch door kunnen geven.

Lunchapp

LunchApp by PowerApps

De lunchapp is dus nu in het leven geroepen. Via deze app kun je aangeven in welke shift je wil lunchen, en wat je voor lunch wilt. Via de kalenderfunctie in de app kun je je dagen alvast (weken) vooruit invullen (slim als je je plekje in de juiste lunchshift wilt verzekeren :)). Super handig! Wil jij deze app nou ook? Neem dan even contact op via 020-3032470 of mail naar info@dynamicpeople.com.

PowerApps?

PowerApps is onderdeel van het Microsoft Power Platform. Het Power Platform van Microsoft maakt het mogelijk snel en bijna zonder te coderen (low-code) oplossingen te bouwen die bedrijfsprocessen versnellen. Op deze manier kan iedereen gebruik maken van deze technologie en zo makkelijk innoveren.

Zelf je app bouwen?

Oja, we geven ook nog een training waarin je zelf je Power App kan bouwen. Meedoen? Schrijf je dan aan voor de App in a Day training op 2 september, waarbij onze experts je in een dag leren hoe je je eigen app bouwt voor jouw organisatie. Schrijf je hier in.