Home / Nieuws / Van schoolbank naar Microsoft Partner
23 september 2020
Door: Bente Bucker

Van schoolbank naar Microsoft Partner

“Je krijgt hier lekker veel de ruimte.”

Met zijn bachelor op zak startte Byron (25 jaar) 3 maanden geleden bij Dynamic People. Ondanks Corona zijn de kantoren nog steeds (beperkt) open. “1 juli ben ik gestart, dat was best wel leuk. Ik kon veel op kantoor zitten, dus ik zat er ook praktisch elke dag. Je moet toch ook een beetje met iedereen kennis maken.”

 

Net afgestudeerd

In 2012 begon Byron met studeren: Communicatie Multi Media Design. “Daar leer je eigenlijk alles rondom het bouwen en ontwerpen van een digitaal, interactief product. Tijdens mijn studie liep ik stage bij Jungle Minds en daar kon ik blijven werken na mijn stage. Dat begon met 1 dag in de week, maar uiteindelijk werkte ik zo’n 2-3 dagen in de week. Erg leuk om een bijbaan te hebben die zo bij je studie past.”

 

Reizen & scriptie

“Tijdens mijn studie had ik erg goed contact met mijn coördinator, dus kreeg ik de mogelijkheid mijn studie op pauze te zetten. Hierdoor kon ik een jaar reizen, wat erg bijzonder was om te doen.” Byron startte zijn reis in Australië. Na 5 weken vloog hij uit, om vervolgens door Azië te trekken. Toen hij terugkwam, kon hij aan zijn scriptie beginnen. “Dit heb ik in 2 maanden gedaan bij AFM. Ik mocht een product ontwerpen en advies geven, en ben nog gebleven om het uit te werken.”

 

Lekker de ruimte

Doordat het kantoor open was, kon Byron wel veel collega’s ontmoeten en met de juiste mensen sparren. “Mijn rol als front end developer is nog in ontwikkeling en hierdoor kan ik mij wel verbreden. Ik ben nu ook aan het kijken naar de verschillende Microsoft Certifications, om zo meer te leren over de producten en diensten die we hier bieden.” Er komen ook al verschillende mensen naar hem toe met diverse vragen. “Hoewel ik nog niet iedereen heb gezien, heb ik wel gemerkt dat bij Dynamic People er een vrij open communicatie is. Je krijgt lekker de ruimte om je werk te doen: je kan pakken wat je wilt en gewoon je gang gaan.”

 

Zin om meer te leren

“Ik ben vooral bezig met het Power Platform en zou dit graag door willen zetten. Ook ben ik al lekker aan de gang met andere dingen hoor. Ik hoop eigenlijk zo snel mogelijk meer ervaring op te doen en zo te kunnen groeien met Dynamic People.”

Ook werken bij

Dynamic People?