Home / Nieuws / Bereik je volledige potentieel door samen te groeien
23 maart 2021
Door: Marieke van Wolfswinkel

Bereik je volledige potentieel door samen te groeien

Groeien doen we samen

Bij Dynamic People groeien we samen. Met onze klanten, maar vooral ook met onze collega’s. Ons team is erg ambitieus en leergierig, dus groei voor iedereen mogelijk maken heeft topprioriteit.

 

Er was eens…

In de afgelopen jaren is Dynamic People enorm gegroeid en verandert het Microsoft-landschap sneller dan ooit. Dit maakte het noodzakelijk om onze manier om kennis te delen te structureren, niet alleen binnen, maar ook tussen de verschillende teams. Daarom is in 2019 de Dynamic People Academy opgericht; een platform dat faciliteert om iedereen bij Dynamic People te informeren over goede en relevante opleidingen zodat ze hun competenties kunnen uitbreiden en professioneel kunnen blijven groeien. Dit vergroot niet alleen onze kennis van een breed scala aan onderwerpen, het verhoogt de efficiëntie en waarborgt onze manier van samenwerken. Een WIN-WIN-WIN-situatie.

 

Academie pijlers

Binnen de Academy maken wij onderscheid tussen certificering, interne tracks, externe tracks en Power Hours.

 

Certificering

Certificering is erg belangrijk voor onze collega’s om een bevestiging te hebben dat onze kennis up-to-date is met de laatste veranderingen in het Microsoft-landschap. Dit geldt niet alleen voor certificeringen die direct verband houden met het vakgebied van een persoon; als een F&O Consultant geïnteresseerd is om meer over BI te leren, dan mag diegene zijn kennis ook zeker op dat gebied valideren.

 

Interne tracks

Veel van de sessies voor het delen van kennis worden georganiseerd door collega’s die experts zijn op bepaalde gebieden. Het bereik van deze tracks is erg breed. Het omvat technische vaardigheden (bijvoorbeeld C #), soft skills (bijvoorbeeld Change Management), branchekennis (bijvoorbeeld Commodities & Trade) en onze eigen oplossingen (bijvoorbeeld Cloud4Commodities). Deze tracks bestaan meestal uit meerdere sessies, voor verschillende ervaringsniveaus en achtergrond. In het steeds veranderende Microsoft-landschap wordt uitgebreid aandacht besteed aan nieuwe producten en functionaliteiten. Dit gebeurt in maandelijkse (technische) team meetings, maar ook in cross functionele settings, waar iedereen zich voor kan aanmelden als het onderwerp voor hen interessant is.

 

Externe tracks

We hebben niet alle kennis in huis, en ook al hadden we het wel, dan is het alsnog goed om onze kennis / kunde te laten checken door een externe partij. Daarom richten we ons ook op het faciliteren van externe tracks; kennisuitwisseling gehost door iemand buiten Dynamic People. Denk hierbij aan workshops zoals timemanagement, presentatietrainingen en (online) communicatie.

 

Power Hours

Voor nieuwe medewerkers bij Dynamic People is het cruciaal om te weten wat we doen en wie onze klanten zijn. Om hen een snelle start in de organisatie te geven, worden er om de maand Power Hours ingepland. Tijdens deze sessies krijgen deelnemers een introductie over een bepaald onderwerp, zoals de verschillende modules van Dynamics 365, Power Platform (o.a. Power Apps, Power BI, Portals) en Cloud4Commodities. Na deze Power Hours hebben nieuwe collega’s een goed beeld van onze core business en activiteiten.

 

Empower yourself

De input voor de Academy komt rechtstreeks van onze collega’s. Tijdens de periodieke één-op-één gesprekken wordt het gewenste groeipad besproken en gevraagd wat iemand nodig heeft om zijn doelen te bereiken. Als er een verschil in de kennis en/of vaardigheden wordt vastgesteld, bespreken we wat er nodig is om deze kloof te dichten. Dit kan individueel zijn, maar ook collectief. Is dat laatste het geval, dan is dat meestal iets waar de Academy in faciliteert. Om collega’s in staat te stellen zelf actie te ondernemen, hebben we Udemy for Business geïntroduceerd, een online leerplatform. Als je bepaalde vaardigheden verder wilt ontwikkelen, wordt een licentie toegekend en heb je direct toegang tot meer dan 5500 cursussen in een breed scala aan categorieën, zoals ontwikkeling, IT-operations, leiderschap & management, projectmanagement en persoonlijke ontwikkeling. Zeker in de huidige situatie waarin mensen op afstand werken, geeft dit platform iedereen de flexibiliteit om zich te ontwikkelen wanneer en waar ze willen.

 

Ben je altijd aan het pushen om je volledige potentieel te bereiken en ben je op zoek naar een ambitieuze organisatie om samen met je collega’s te groeien? Check dan even onze jobs pagina of neem contact op!

Ook werken bij

Dynamic People?