Home / Nieuws / Dynamic People is preferred partner van NCOI Groep
27 september 2021
Door: Bente Bucker

Dynamic People is preferred partner van NCOI Groep

De NCOI groep kiest voor Dynamic People

NCOI Groep is een onderwijsorganisatie van de Benelux, met inmiddels 23 opleiders binnen de groep, met ieder zijn eigen soort klanten, eigen producten en eigen identiteit. Leven lang ontwikkelen voor iedereen mogelijk maken, dat is waar NCOI Groep voor staat. Jaarlijks vergroten zij de kennis, vaardigheden en competenties van ruim 20.000 werkenden, en dat aantal groeit nog steeds.

In de zoektocht naar optimalisatie van hun finance (ERP) systeem, kwam NCOI bij Dynamic People terecht. Door de snelle groei die ze momenteel ondergaan, hebben zij Dynamic People gevraagd om hun ERP (finance) en CRM (sales & marketing) systemen te vernieuwen en optimaliseren.

 

Schaalbaarheid staat voorop

Ondernemerschap en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij NCOI. Ze gaan graag met de innovatie mee. Zeker met hun ambitie om te blijven groeien, is het van belang dat de systemen flexibel en schaalbaar zijn. Dynamic People zal dat faciliteren door Dynamics 365 Finance, Dynamics 365 Sales & Marketing en de eigen Dynamic People CPQ-module te implementeren om zo de processen nóg meer te optimaliseren en beter te ondersteunen.

 

Preferred partner

In de samenwerking heeft NCOI gekozen voor Dynamic People als preferred partner bij het implementeren van Microsoft Software. “Het is fijn om een partner te hebben waarvan je weet wat je aan ze hebt, dat zorgt voor continuïteit”, aldus NCOI. Wat ook meespeelde was de Microsoft Gold status van Dynamic People. “Dat geeft toch toegang tot meer informatie en kennis bij Microsoft, maar het zegt ook iets over het niveau van Dynamic People”. De match lag met name bij de professionaliteit en de gedeelde mate van ambitie, flexibiliteit en ondernemende spirit. “Daar voelde wij de klik.”

 

Samen groeien

Wat dit betekent voor de toekomst? NCOI wil groeien en Dynamic People helpt daar graag aan mee. NCOI Groep bundelt inmiddels meerdere opleiders (denk aan o.a. LOI, NTI en Schoevers), maar er is een mooie ambitie om door te blijven groeien. Dynamic People kan hierin meegroeien en als partner ondersteunen in het vernieuwen en optimaliseren van huidige processen. Wij kijken uit naar een mooie langdurige samenwerking!