Home / Nieuws / Dynamic People introduceert kleurrijke sokken op de werkvloer
1 april 2019

Dynamic People introduceert kleurrijke sokken op de werkvloer

Kleurrijke sokken?

Een recent onderzoek van de Universiteit van Hoofddorp, in opdracht van Ondernemersvereniging Noord-Holland-Midden, heeft uitgewezen dat het dragen van kleurijke sokken een positief effect heeft op de motivatie van werknemers op de werkvloer.

Dynamic People is naar aanleiding van dit onderzoek een samenwerking aangegaan met een bekende sokkenfabrikant, en faciliteert elke maand één paar kleurrijke sokken per consultant.

Aanvankelijk sceptisch, heeft het managementteam van Dynamic People haar verwachtingen bijgesteld en is zeer positief over deze maatregel. De resultaten van de IT-implementatieprojecten waarop consultants werken zonder kleurrijke sokken blijft aanzienlijk achter bij projecten waarbij de consultants dagelijks de kleurrijke sokken toevoegen aan hun outfit.

Ook een aantal werknemers van klanten van Dynamic People doen inmiddels mee. En dit heeft een zichtbare verbetering in de samenwerking tussen Dynamic People en de klant tot gevolg.

Het dragen van witte en lichtgrijze sokken, zo toont het onderzoek aan, heeft een duidelijk negatief effect op de werkvloer.