Home / Nieuws / Dynamic People groeit en opent tweede kantoor in Heerhugowaard
13 juli 2020

Dynamic People groeit en opent tweede kantoor in Heerhugowaard

Een tweede kantoor in Heerhugowaard

Sinds begin dit jaar heeft Dynamic People een tweede kantoor geopend in Heerhugowaard. Dynamic People, partner in innovatieve bedrijfsoplossingen, heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Steeds meer bedrijven weten Dynamic People te vinden als hun business partner in het optimaliseren van bedrijfsprocessen op het Microsoft platform.

De mogelijkheden die het Microsoft Platform biedt met de business applications Dynamics 365 en het Power Platform zijn eindeloos. En met onze eigen ontwikkelde oplossingen als Cloud4Commodities sluiten we nog meer branchespecifieke kennis aan op dit platform.

Jeroen Bunck, CEO van Dynamic People, is enthousiast over de nieuwe locatie: “Team Dynamic People is de afgelopen jaren snel gegroeid. We moesten op zoek naar extra kantoorruimte. Met veel klanten en medewerkers in de regio Alkmaar was de keuze voor Heerhugowaard snel gemaakt. De grote projectruimtes in het kantoor bieden volop mogelijkheden om onze klanten en professionals samen te laten werken, ook in deze Covid-tijd op anderhalve meter.”

Het adres van ons nieuwe kantoor is: J. Duikerweg 15- 17, 1703 DH Heerhugowaard

Je bent van harte welkom voor een kop koffie om eens van gedachten te wisselen over wat Dynamic People voor je kan betekenen, maar in verband met Covid nu wel even op afspraak.

Bel 020- 303 24 70 of mail naar pim.van.der.kwaak@dynamicpeople.com