Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo
Blogs 09 juli 2019

Dynamic People bezoekt Microsoft Inspire 2019, 14 – 18 juli

Inspire Las Vegas

Dynamic People gaat ook in 2019 weer naar Microsoft Inspire. Waar vorig jaar Mike, Michel en Jeroen een bezoek aan dit evenement in Las Vegas brachten, is het nu de beurt aan Sebastian Goy en Oscar Zeekant. Van 14 juli tot en met 18 juli zullen zij deelnemen aan Inspire 2019.

Microsoft Inspire

Microsoft Inspire is het jaarlijkse Microsoft partnerevenement. Het evenement om digitale transformatie en het succes van klanten te versnellen. In Las Vegas komen duizenden Microsoft partners en medewerkers van over de hele wereld samen om te verbinden, te leren en samen te werken. Microsoft Inspire is vijf dagen leren, netwerken en ook plezier. Het evenement dat het nieuwe fiscale jaar van Microsoft aftrapt.

Inspiratie en inzichten

Inspire brengt Dynamic People vooral nieuwe inspiratie en inzichten. Inspiratie en inzichten die we vertalen in nieuwe en betere oplossingen voor u, als onze klant. Nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden op alle gebieden. Microsoft brengt dit evenement onder andere informatie over haar strategie voor de komende jaren, nieuwe ontwikkelingen en de product roadmap. Kennis die u en ons vooruit brengt.

Volg ons op YouTube

Dynamic People gaat vloggen. Abonneer je op ons YouTube kanaal en ontvang elke dag een inspirerende vlog. Direct vanaf Inspire in Las Vegas. Een rijke verzameling aan indrukken. Van de Corenotes tot de beursvloer, van de Vegas Run tot het biertje in de avond.

Together, we achieve more

Samen bereiken we meer, niet zomaar gekozen als oneliner van het event. Om het maximale uit het event te halen vragen wij u om uw input. Bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Wilt u meer informatie over een bepaald gebied? Heeft u een vraagstelling die u graag beantwoord ziet. Twijfel dan niet om ons een bericht te sturen. We gaan voor u op zoek naar het antwoord.

Al onze ervaringen van Inspire vind je op dynamicpeople.nl/inspire