Home / Nieuws / Dynamic People bezoekt Microsoft Inspire 2019, 14 – 18 juli
20 juli 2019

Dynamic People bezoekt Microsoft Inspire 2019, 14 – 18 juli

Dynamic People bezoekt Microsoft Inspire

Dynamic People bezocht ook in 2019 weer het Microsoft Inspire evenement. Waar vorig jaar Mike, Michel en Jeroen een bezoek aan dit evenement in Las Vegas brachten, is het nu de beurt aan Sebastian Goy en Oscar Zeekant.

 

Wat is Microsoft Inspire?

Microsoft Inspire is het jaarlijkse Microsoft partnerevenement. Het evenement om digitale transformatie en het succes van klanten te versnellen. In Las Vegas komen duizenden Microsoft partners en medewerkers van over de hele wereld samen om te verbinden, te leren en samen te werken. Microsoft Inspire is vijf dagen leren, netwerken en ook plezier. Het evenement dat het nieuwe fiscale jaar van Microsoft aftrapt.

 

Inspiratie en inzichten

Inspire brengt Dynamic People vooral nieuwe inspiratie en inzichten. Inspiratie en inzichten die we vertalen in nieuwe en betere oplossingen voor u, als onze klant. Nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden op alle gebieden. Microsoft brengt dit evenement onder andere informatie over haar strategie voor de komende jaren, nieuwe ontwikkelingen en de product roadmap. Kennis die u en ons vooruit brengt.

 

Vloggen

Om jullie een zo goed mogelijk beeld te geven van Microsoft Inspire 2019, hebben Sebastian en Oscar hun ervaringen op beeld vastgelegd, door te vloggen. Van de Corenotes tot de beursvloer, van de Vegas Run tot het biertje in de avond.

Kennismaking vlog

Maak in dit vlog kennis met Oscar en Sebastian en hun verwachtingen van Inspire.

Microsoft Inspire vlog – Eerste impressie

In deze vlog de eerste impressie, de Dynamic People Vegas Run en de plannen voor morgen. Op het programma staan dan onder andere sessies over de roadmap van Project Service, BI, Business Central en Power Platform.

Microsoft Inspire vlog – Dag 1

Een wrap-up van dag 1 in deze vlog. De core note van Gavriella Schuster, Microsoft’s Corporate Vice President en break-out sessies als Power Platform, Power Apps, Artificial Intelligence en Project Service. Het centrale thema in alle sessies is snel itereren en digitale transformatie in kleine projecten.

Microsoft Inspire vlog – Dag 2

Oscar en Sebastian hebben weer veel sessies gezien en zijn bijgepraat over o.a. de aanstaande licentiewijzigingen voor Dynamics 365 Customer Engagement en Finance & Operations, het nieuwe licentiemodel voor de PowerApps portal, Customer Service chatbots en virtual agents en One Dynamics 365 met Common Data Service. De speerpunten van dag 2 samengevat in een nieuwe vlog.

Microsoft Inspire vlog – Dag 3

Het aanbod aan break-out sessies is enorm groot. In onze nieuwe vlog onderwerpen als o.a. Data en zelfregulerende AI (privacy), HoloLens, D365 F&O roadmap update (expense, mobile time client) en D365 Sales (AI, sales insights).

Microsoft Inspire vlog – Dag 4

Op dag 4 een recap van een prachtig Microsoft event. De rode draad in een groot aantal sessies is Power Platform en meer specifiek Power Apps.

Together, we achieve more

Samen bereiken we meer, niet zomaar gekozen als oneliner van het event. Bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Wilt u meer informatie over een bepaald gebied? Heeft u een vraagstelling die u graag beantwoord ziet. Twijfel dan niet om ons een bericht te sturen. We gaan voor u op zoek naar het antwoord.