Home / Nieuws / Haal het maximale uit uw Digitale Marketing!
14 januari 2020
Door: Marieke van Wolfswinkel

Haal het maximale uit uw Digitale Marketing!

Marketing as a Service (MaaS)

Marketing en technologie raken steeds meer verweven. Van digitalisering bewegen we richting kunstmatige intelligentie. Volop mogelijkheden om je klanten en prospects echt te leren kennen en het juiste aanbod aan te reiken. De oplossingen die volledig integreren in het Dynamics platform, Dynamics 365 Marketing en ClickDimensions bieden deze mogelijkheden.

Maar wanneer je niet dagelijks gebruik maakt van de beschikbare tools, wordt het lastig om er optimaal gebruik van te maken. Zo zagen wij bij onze klanten deze situaties. Er was geen aangewezen marketingafdeling, maar iemand deed de marketing “erbij”. De vaste marketeer verliet het bedrijf en er was geen kennis over het systeem en de lopende campagnes. Of er was eenvoudig te weinig tijd om de mogelijkheden uit het systeem te halen.

In onder andere deze situaties vult Dynamic People  deze marketingrol graag in voor haar klanten. Wij hebben verschillende marketingconsultants in dienst. Zij hebben een ruime ervaring op marketinggebied en kennen tegelijkertijd ook alle technische mogelijkheden van de systemen. Wat de oorzaak ook is, je marketingactiviteiten hoeven niet meer stil te komen liggen.

 

Onze aanpak

STAP 1   HUIDIGE STATUS EN DOELSTELLINGEN

Om succesvol van start te gaan kijken we eerst naar de huidige status en je doelstellingen. Welke technologieën gebruik je, hoe gebruik je ze en wat bereik je daar nu mee. Daarna bespreken we je doelstellingen en je plan. Onze marketingconsultant vult je plan vanuit de technologische mogelijkheden aan en zo zetten we samen de strategie uit.

 

STAP 2 UITVOERING PLAN

Jullie verzorgen de content. Wij doen de rest. We zorgen dat je emails, formulieren, landingspagina’s, surveys, customer journeys en campaign automations er top uit zien en op de juiste manier worden ingericht met de door jullie aangeleverde teksten en afbeeldingen. Daarnaast zorgen wij dat je inzicht krijgt in de resultaten die je activiteiten behalen. Wat werkt wel en wat werkt niet. Regelmatig plannen we een evaluatiemoment in om zo de doelstellingen geen moment uit het oog te verliezen.

 

Iets voor jouw bedrijf?

Wil je weten wat dit voor jou kan betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak en ontmoet één van onze Dynamics 365 Marketing consultants.