Home / Nieuws / Dynamic People is Great Place To Work gecertificeerd!
23 november 2020

Dynamic People is Great Place To Work gecertificeerd!

Dynamic People is een Great Place to Work

Met trots mogen wij onszelf officieel een “Great Place to Work” noemen!

In samenwerking met Great Place To Work Nederland hebben wij inmiddels ons certificaat binnengehaald. Great Place to Work onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerker onderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen direct de titel Great Place To Work Certified dragen.

Jeroen Bunck, CEO van Dynamic People: “Super dat we ons nu officieel een Great Place to Work mogen noemen. Bij Dynamic People hebben we een erg platte organisatiestructuur, wat ervoor zorgt dat onze lijnen kort zijn en we dicht bij onze medewerkers staan. Wij geloven in het geluk van onze medewerkers: als je medewerkers gelukkig zijn, bereik je met zijn allen een stuk meer. En daar investeren we graag in. Daarom staan samenwerken, ondernemerschap en plezier bij ons centraal. En, niet te vergeten, vier je successen altijd samen!”

 

Over Great Place to Work:

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten.

René Brouwers, directeur van Great Place To Work Nederland: Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient. Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteren wij wereldwijd in 60 landen bij jaarlijks ruim 7.000 organisaties.”

Ook werken bij

Dynamic People?