Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo
News 13 december 2018

Een gouden jaar! Microsoft GOLD Partner ERP en CRM

goud_fb_li

Dynamic People is trots om te kunnen aankondigen dat het naast de status Microsoft Gold Partner Enterprise Resource Planning nu ook de Microsoft Gold Partner Cloud Customer Relationship Management heeft verkregen.  

De Gold Competence voor CRM is een logisch vervolg op de Gold Competence voor ERP. Dynamic People gelooft in geïntegreerde oplossingen die u structureel vooruit helpen en de keuze die wij maken is dan ook vaak ERP én CRM. Om zo maximaal te profiteren van de hedendaagse technologie.

Niels Minnee, teamlead CRM: “Wij zijn trots dat we de Gold competentie voor Cloud Customer Relationship Management hebben verkregen. Het betekent een erkenning van de kennis en ervaring die we hebben op CRM-gebied. Onze huidige en potentiële klanten geeft het nog meer de zekerheid dat zij kunnen vertrouwen op de expertise van Dynamic People.

Silver Competence Data Analytics

Recent behaalde Dynamic People ook al de Microsoft Silver Competence status voor Data Analytics. Deze Silver Competence status is een bewezen kwaliteit van expertise en vaardigheden op het gebied van Power BI en Big Data.

Silver Data Analytics