Home / Nieuws / Blijf on top op je buitenlandse exchange exposure
27 augustus 2020
Door: Bente Bucker

Blijf on top op je buitenlandse exchange exposure

Internationale organisatie?

Als je bedrijf in internationale omgevingen opereert, heb je te maken met het beheren van valutaposities die voortvloeien uit je zakelijke activiteiten. Exposures zijn het gevolg van transacties in verschillende valuta, specifieke operationele kosten of vanwege de denominatie van de markt waarin jouw organisatie actief is.

Voor internationale organisaties kunnen lokale dochterondernemingen de lokale functionele valuta gebruiken voor zowel intercompany- als binnenlandse transacties.

 

Jouw uitdagingen

Met 24/7 wereldwijde markten en een verscheidenheid aan valuta exposure en -koppelingen, moet je jouw transacties optimaliseren en je overgangskosten op de juiste manier beheren. Om met de liquiditeit van valutaparen om te gaan en de behoefte aan zakelijk inzicht en bewustzijn te hebben, heb je de juiste tool nodig om jou te helpen deze uitdagingen aan te gaan. Je wilt jouw organisatie in staat stellen om jouw exposures aan deviezen effectief te beheren.

Het hele proces in één oplossing

Met de FX Manager kun je alle stappen in het proces van exposure aan vreemde valuta beheren: van vastleggen tot automatisering.

Leg je bronsysteemconnectoren vast, consolideer interne gegevens en externe prijsbronnen en bewaak complexe berekende variabelen. Van daaruit kun je real-time mark-to-market valutaresultaten analyseren op de operationele prestaties, lagere commissies activeren door het aantal externe transacties te verminderen en geautomatiseerde transactie-aanbevelingen genereren, rekening houdend met jouw risicoprofiel.

Dit zijn een paar van alle mogelijkheden binnen FX Manager. Geïnteresseerd en wil je meer weten? Schrijf je in voor ons webinar op 8 september 2020 of neem contact met ons op via: info@dynamicpeople.com of bel 020-3032470.

 

Dit webinar is al afgelopen. Een link om de webinar terug te kijken volgt binennkort!