Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo
Blogs ERP 06 december 2019

Bereid je voor op 2020 met Dynamics 365 en het Power Platform – 6 februari 2020

afbeelding event brite

Maak je business klaar voor een nieuw decennium

Ondersteunt jouw systeem je businessprocessen? In de huidige 24 uurs economie met een groeiende concurrentie is het van belang om effectief te werken en snel beslissingen te nemen. Huidige verouderde (boekhoud)systemen of soms zelf gekoppelde excelbestanden ondersteunen dit snelle werken niet en dat geeft de nodige risico’s. 2020, een nieuwe decennium, is het moment om te schakelen en je business te transformeren.

Dynamic People laat je op deze middag kennismaken met Microsoft Dynamics 365 en het Power Platform. Het systeem in de cloud, toekomstgericht en met oneindige mogelijkheden.

In een interactieve sessie vertellen we je graag over Business Central, Customer Engagement en laten we zien hoe de aansluiting met het PowerPlatform waarde toevoegt.

Business Central is de complete oplossing voor zakelijk beheer die ontworpen is voor kleine en middelgrote bedrijven. En met Customer Engagement heeft je Sales, Marketing & Service altijd de laatste klantinformatie bij de hand om proactief te schakelen.

Locatie

Microsoft Nederland, Schiphol

Datum & Tijd

Donderdag 6 februari 2020

14.00 – 17.30 uur, inloop vanaf 13.30 uur.

Sprekers

Host

Pim van der Kwaak, Dynamic People

Dynamics 365 Experts

Jan Brouwer, Business Group Lead Dynamics – Microsoft

Jeroen Bunck – Dynamic People

Erik Kuiper – Dynamic People

Ellen Oosterwijk – Dynamic People

Inschrijven

Dit event is helaas al afgelopen.