Home / Nieuws / Dynamic People WINT aanbesteding Oasen!
19 december 2017

Dynamic People WINT aanbesteding Oasen!

Oasen kiest voor Dynamic People

GOUDA – Het Goudse drinkwaterbedrijf Oasen gaat een groot deel van haar ICT-landschap vernieuwen en heeft hiervoor de Dynamics software van Microsoft geselecteerd. De opdracht voor de implementatie – van Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (Enterprise Edition), Microsoft Dynamics 365 for Sales en Dynamics 365 for Field Service – is door Oasen gegund aan Dynamic People.

Deze grote upgrade was als aanbesteding uitgezet in de markt en meerdere partijen hebben hierop ingeschreven. Op basis van ‘Best Value Approach’ is uiteindelijk de implementatiepartner uitgekozen. De afgelopen twee maanden heeft Dynamic People samen met Oasen het plan van aanpak opgesteld. Tijdens de Award Meeting op 14 december is deze goedgekeurd door de leden van de stuurgroep van Oasen. Op 19 december is het contract voor de komende tien jaar ondertekend.

“Wij hebben Dynamic People geselecteerd omdat ze thuis zijn in Microsoft Dynamics 365 voor de waterbedrijven,” verklaart Oasen. “Ze zijn een expert op hun vakgebied en spreken onze taal. We hebben dan ook echt zin in de implementatie en kijken uit naar de samenwerking.”

De financiële boekhouding, logistieke processen en het projectenbeheer worden ondergebracht in Dynamics 365 for Operations. Het totale klantenbestand en de processen rondom de klant worden ingericht in Dynamics 365 for Sales (CRM) en de monteurs gaan werken met Dynamics 365 for Field Service. De implementatie van de verschillende onderdelen start in januari 2018 en is uitgespreid over de komende twee jaar. Het onderhoudscontract loopt daarna nog acht jaar door. Naar verwachting gaat het eerste onderdeel in de zomer van 2018 live.

Over Oasen

Oasen zorgt dat 765.000 inwoners in het oosten van Zuid-Holland elke dag onberispelijk drinkwater uit de kraan krijgen. Kijk voor meer informatie op www.oasen.nl.

Over Dynamic People

Het in Amsterdam gevestigde Dynamic People is lid van de Microsoft Enterprise Cloud Alliance. Als Microsoft Dynamics 365  Partner (CRM en ERP) levert Dynamic People innovatieve totaaloplossingen waar alle processen in één centrale ERP- en CRM-softwareomgeving worden ondergebracht op basis van Microsoft Dynamics 365.