Home / Nieuws / Dynamic People is een kennisclub én een vriendenclub
21 maart 2018

Dynamic People is een kennisclub én een vriendenclub

“Een verademing voor iedereen die behapbare projecten wil draaien”

Na zijn (logistieke) studie aan de VU werkte Evert van Heeringen bij Pon. Daarna ging hij aan de slag als Microsoft AX consultant bij een groot consultancybedrijf. Daar – en later ook nog bij een andere eveneens gerenommeerde Microsoftpartner – heeft hij naar eigen zeggen veel geleerd. “Maar daar ben ik er ook achter gekomen wat ik écht wil,” vertelt Evert.

 “Het was me te groot. Je was er slechts een klein radertje in het geheel. Er werd global gedacht en gewerkt en daar is niks mee, maar ik houd ervan om zelf mijn stempel op een project te kunnen drukken. Je was er soms maanden achtereen voor één klant bezig en dan ook nog maar voor één enkel onderdeel van de totale oplossing, dat gaf me niet de uitdaging die ik zocht. Dus ben ik rond gaan kijken en bij Dynamic People voel ik me als een vis in het water.”

 

Heel lang op één en dezelfde klant en verder niets, is niets voor mij …

“In juli 2017 ben ik hier gestart en in de eerste zes maanden alleen al heb ik aan maar liefst acht projecten meegewerkt. Dat is een wereld van verschil met wat ik gewend was. Bij Dynamic People hebben we overigens ook klanten die wereldwijd actief zijn en werken we ook in teamverband, maar je ziet je eigen inspanning direct terug in het eindresultaat. Het zijn behapbare, duidelijk afgebakende projecten en dan kan je met onze slagkracht snel meters maken. Dan heb je eer van je werk en dat geeft meer voldoening dan maanden onderdeel zijn van een internationaal projectteam met een horizon die steeds verder opschuift.”

 

Waarom Dynamic People?

“Ik wist wat ik wilde, namelijk dagelijks mijn tanden zetten in leuke projecten van interessante klanten. Dan moet je wel uitkomen bij een partij met voldoende body, want klanten willen dat de kennis geborgd is. Dynamic People heeft exact de juiste omvang; het combineert de voordelen van groot en klein. Het is een kennisclub, maar ook een hechte vriendenclub. Naast het werk doen we ook leuke dingen met elkaar, zoals samen sporten en bootcampen en dat versterkt de onderlinge band.”

 

Open en benaderbaar

“De mensen zijn benaderbaar en bereid om kennis onderling te delen. Hier geen dubbele agenda’s, geen onnodige managementlagen en ellenlange vergaderingen. We hebben de juiste klantfocus, werken heel oplossingsgericht en zetten als het moet samen de schouders eronder.”

Ook qua reisafstand is Evert erop vooruitgegaan. “Ik woon in Badhoevedorp en dan is Amsterdam goed te doen. Natuurlijk zit ik ook bij klanten, maar die zitten voor het overgrote deel redelijk in de buurt. Als familieman vind ik een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk en ook daar hebben we goede afspraken over gemaakt. Ik werk vier dagen in de week en vrijdag zorg ik voor de kids. Ik ga elke dag weer graag naar mijn werk én ik kom graag thuis, goed geregeld toch? Ben je ook moe van het meewerken aan eindeloze projecten en ben je net als ik toe aan toe aan een job waar je echt het verschil kunt maken? Stuur een mail aan jobs@dynamicpeople.com en verras ons én jezelf.”