Home / Nieuws / DMCC kiest voor Dynamic People
12 september 2019

DMCC kiest voor Dynamic People

Dynamic People vernieuwd monitor DMCC

DMCC is de compliance specialist in privacy en klantcontact. Thuis in klantcontact, data privacy, ICT en marketing, helpen zij bedrijven hun klantprocessen aan te laten sluiten bij de actuele regels voor privacy en consumentenbescherming. Ze bewaren controle en overzicht. En zo het vertrouwen van hun klanten.

Sinds jaar en dag maakt DMCC gebruik van een monitor voor registraties van controles en ontsluiting van resultaten richting stakeholders. Om de dienstverlening verder te optimaliseren is Dynamic People gevraagd de monitor te vernieuwen.

 

Oplossing met zelfredzaamheid

Zelfredzaamheid staat hoog in het vaandel bij DMCC en niet alleen voor hun klanten. De door Dynamic People ontwikkelde oplossing – een unieke combinatie van Microsoft Dynamics 365, het Microsoft Power Platform, elementen uit de Azure stack en de Dynamic Products Configurator – stelt DMCC zoveel mogelijk in staat zelfstandig haar operationele processen te onderhouden.

 

Van Dynamic Configurator tot Power BI

Het vastleggen van klantgegevens, overeenkomsten en gemaakte afspraken begint in de basis van de nieuwe monitor, Dynamics 365 for Customer Engagement. Voor het afnemen van de audits wordt de Dynamic Configurator ingezet. Deze configurator van Dynamic Products, volledig geintegreerd in Customer Engagement,  biedt DMCC de mogelijkheid om snel, flexibel en zelfstandig klantspecifieke vragenlijsten op te stellen en te wijzigen. De klant krijgt via een custom DMCC portal, gebouwd in Azure, direct inzicht in haar resultaten door middel van visuele Power BI rapporten.

Een uitgebreide en integrale oplossing, waarmee DMCC zelf volledig de controle in handen heeft.