Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo
Blogs ERP
07 juni 2021 Gonzalo Lios Rey

Business Central Telebanking tijdens Covid

bc

 

Bij Dynamic People zijn we ons bewust van de uitdagingen die het thuiswerken vanwege Covid-19 met zich meebrengt. Het gebrek aan fysieke aanwezigheid op kantoor kan miscommunicatie in de hand werken en ook de eenvoudige, regelmatig terugkerende processen vertragen die snelle en betrouwbare acties vereisen, zoals bijvoorbeeld bankbetalingen en facturering.

Een belangrijk probleem dat we ontdekten, is het verkrijgen van een eenvoudig overzicht over de huidige status van jouw lopende bankbetalingen wanneer je het standaard Telebankieren in Business Central gebruikt. Daarom hebben we besloten om een ​​kleine en eenvoudige Business Central-extensie te bouwen waarmee je meer inzicht in de voorstelregels krijgt.

Zo wordt op een en dezelfde pagina een algemeen overzicht getoond van de voorstelregels, de bijbehorende detailregels en de bijgevoegde binnenkomende documenten met betrekking tot de klant- en leveranciersposten die betaald moeten worden.

Het gaat er echter niet alleen om ​​beter grip te krijgen op de gegevens, maar ook om ervoor te zorgen dat de betalingen op de juiste wijze zijn goedgekeurd. Daarom hebben we besloten om de standaard Approval Workflow-functionaliteit voor Detail Lines te integreren, waardoor zowel aanvragen als goedkeuringen voor die regels direct vanaf dezelfde pagina mogelijk zijn.

 

Alle info in één overzicht

Je kunt nagaan hoe verzoeken direct vanaf de pagina zelf of per detaillijn afzonderlijk kunnen worden verzonden. Het maakt niet uit hoe het verzoek wordt verzonden, de niet-goedgekeurde detailregels worden niet verwerkt, dus er kan geen betalingsbestand naar je bank worden geëxporteerd zonder de voorafgaande goedkeuring. Voor degene die zijn goedkeuring moet geven is het veel prettiger om alle informatie in één overzicht te hebben.

 

 

Meer weten?

Wilt je meer weten over hoe we je bij Dynamic People kunnen helpen door dagelijkse bedrijfsprocessen te verbeteren, aarzel dan niet om contact op te nemen met mij of een van mijn collega’s via +31 20 303 24 70 of mail naar sales@dynamicpeople.com.