Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo
Events Power Platform Workshops
02 december 2020 Ellen Oosterwijk

Be Empowered presents: I’m Out! App in 2 hours (Workshop)

be-2dworkshop

Wil je het Microsoft Power Platform verkennen om te zien wat je in iets minder dan twee uur kunt doen?

Doe met ons mee op 17 december a.s. in de I’m Out! App in 2 Hours workshop en leer de basisprincipes van Power Apps door jouw eigen Out of Office-app te bouwen. 

Wat is het Microsoft Power Platform? 

Het Microsoft Power Platform maakt het mogelijk om oplossingen te bouwen die bedrijfsprocessen snel en zonder codering (low-code) versnellen. Op deze manier kan iedereen technologie gebruiken en deel uitmaken van een innovatietraject in een organisatie. In deze workshop zul je ervaren dat het inschakelen van jouw Out of Office nog nooit zo eenvoudig was als met Power Apps (beschikbaar op jouw telefoon).

Een App in 2 uur

Tijdens de sessie gebruiken we een bestaand sjabloon.

Je leert hoe je:

  • Je eigen app bouwt
  • Navigeert en ontwerpt
  • Je eigen bedieningsmodules maakt en basisformules aanpast

Aan het einde van de sessie heb je je eigen Out of Office-app klaar, in bedrijfsbranding, die je kunt delen met je collega’s en op je telefoon kunt gebruiken.

Schrijf je nu in!

Dit event is helaas al afgelopen. Toch interesse? Vraag dan een training aan door je gegevens achter te laten en wij nemen contact met je op. 

Heb je vragen of wil je in contact komen met een van onze experts? Bel ons via 020-3032470 of mail naar info@be-empowered.nl  

Wie is Be Empowered?

Be Empowered (onderdeel van de Dynamic People Group) is actief sinds november 2020 als gespecialiseerd Power Platform partner. Voor meer informatie over Be Empowered, klik hier 

 ACCELERATES YOUR INNOVATION CAPACITY