Home / Nieuws / App in a Day
23 februari 2022
Door: Simon Wernsen

App in a Day

In samenwerking met Microsoft organiseren wij op 7 en 8 juni de App in a Day training: een training voor alle niveau’s, waarin je in twee ochtenden met “low-code” een app leert bouwen in het Microsoft Power Platform.

Wat is het Microsoft Power Platform?

Het Power Platform van Microsoft maakt het mogelijk snel en bijna zonder te coderen (low-code) oplossingen te bouwen die bedrijfsprocessen versnellen. Op deze manier kan iedereen gebruik maken van deze technologie en zo makkelijk innoveren. Automatiseer je processen met Power Automate, zet data om in inzichten met Power BI of zet ideeën om in apps met Power Apps. Door de gebruiksvriendelijke en laagdrempelige technologie, kan iedereen gebruik maken van het Power Platform.

De App in a Day training

Microsoft en onze experts stomen jou klaar om te werken met PowerApps. Tijdens de dag leer je hands-on hoe je een PowerApp bouwt en loop je uiteindelijk weg met je eigen gebouwde app. Ontdek hoe je snel innovatieve apps kunt ontwikkelen waarmee je jouw organisatie vooruit helpt.

Meld je aan

De training is verdeeld over twee ochtenden (9:00 tot 12:30) en is helemaal gratis! Zou jij willen weten hoe je een app bouwt voor jouw organisatie? Schrijf je dan in op onze trainingen pagina: