Home / Nieuwe klanten werven

Nieuwe klanten werven: Snel en effectief resultaten behalen

Voor 70% van de bedrijven in de Professional Service is het aantrekken en ontwikkelen van nieuwe klanten de grootste businessuitdaging. Als dan uit onderzoek blijkt dat bedrijven die een hoger percentage leads online genereren sneller groeien en meer winstgevend zijn, is de keuze voor goed werkende marketing automation software die volledig integreert in het CRM voor de hand liggend.

Lead Nurturing

ClickDimensions is de Marketing add-on for Microsoft Dynamics 365 die bedrijven in de Professional Service effectiever en efficienter hun ideale klanten laat vinden, nurturen en converteren. ClickDimensions omvat marketingtools als emailmarketing, campaign automation, webtracking, webformulieren, landingspagina’s, social marketing, enquetes en meer. Het integreert volledig in Dynamics 365 Customer Engagement, het CRM dat u volledig op de hoogte brengt van alles wat er speelt bij uw klanten en u helpt meer uit de relatie met uw klant te halen.

Wil je ook bij deze snelst groeiende bedrijven horen?

Herkent u dat uw team moeite heeft met de focus op de juiste klant, meer wil, maar eigenlijk de juiste tools mist. Wilt u vooruit met uw contentmarketingstrategie en sneller groeien dan de bedrijven die blijven vasthouden aan traditionele media? Microsoft Dynamics 365 en ClickDimensions is de combinatie voor uw bedrijf die u deze tools aanreikt.

Live in 20 dagen

Dynamic People biedt een starterspakket aan dat ervoor zorgt dat uw team in 20 dagen aan de slag kan. Verstuur direct aantrekkelijke marketing e-mails en zet uw Sales-team effectief aan de slag met gekwalificeerde leads. Wilt u meer informatie? Onze ervaren Marketing en Sales Consultants gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Bel of mail met Pim van der Kwaak voor een demo.

Jouw aandacht direct op

de juiste klant focussen?