Microsoft Solutions Partner

Als Microsoft Solutions Partner zijn wij trots op onze samenwerking met Microsoft en de expertise die wij hebben opgebouwd in verschillende Microsoft-technologieën. Onze focus ligt op het leveren van innovatieve oplossingen die aansluiten op de specifieke behoeften van onze klanten. Dit doen we door gebruik te maken van Microsoft-technologieën en -platforms zoals Azure, Data & AI Azure, Business Applications en Modern Work.

Logo MS Solutions Partner Business Applications

Business Applications

Als Solutions Partner voor Business Applications bieden wij onze klanten oplossingen aan op het gebied van ERP, CRM en andere bedrijfsapplicaties. Hierbij maken wij gebruik van Microsoft Dynamics 365 om onze klanten te helpen bij het beheren van hun bedrijfsprocessen, klantrelaties en meer.

Logo MS Solution Partner Data & AI Azure

Data & AI Azure

Als Solutions Partner voor Data & AI Azure helpen wij onze klanten bij het realiseren van hun data- en AI-doelstellingen. Wij bieden oplossingen aan op het gebied van data-analyse, data governance, AI en machine learning. Hierbij maken wij gebruik van Azure om onze klanten te voorzien van schaalbare en betrouwbare data- en AI-infrastructuur.

Logo MS Solution Partner Digital & App Innovation Azure

Digital & App Innovation Azure

Als Solutions Partner voor Digital & App Innovation Azure ondersteunen wij onze klanten bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen. Hierbij maken wij gebruik van Azure als platform om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun digitale transformatiedoelen. Wij bieden onder andere diensten aan op het gebied van cloudstrategie, applicatieontwikkeling, DevOps en meer.

Logo MS Solution Partner Data & AI Azure

Modern Work

Als Solutions Partner voor Modern Work helpen wij onze klanten bij het creëren van moderne en flexibele werkomgevingen. Hierbij maken wij gebruik van Microsoft 365 om onze klanten te voorzien van oplossingen op het gebied van samenwerking, communicatie, veiligheid en meer.