Windows Loader

Benieuwd wat Dynamic People voor u kan betekenen?

+ 31 (0) 20 303 24 70
Logo

Microsoft

Producten

Totaaloplossingen op basis van Microsoft Dynamics plus onze ervaring

Microsoft levert krachtige software met veel functionaliteit. Wij passen het aan uw (branche)behoefte aan en maken dat de software ook echt voor u werkt. Innovatieve totaaloplossingen waarbij alle bedrijfsprocessen in één centrale ERP en CRM softwareomgeving worden ondergebracht op basis van Microsoft Dynamics 365. Wij adviseren, implementeren, integreren én beheren bedrijfskritische oplossingen zoals AX, NAV en CRM.

Dynamic People is Microsoft Dynamics 365 Gold Partner voor CRM en ERP. Bovendien zijn wij lid van de Microsoft Enterprise Cloud Alliance, waardoor wij altijd actueel inzicht hebben in de toekomstige technologie en oplossingen en daarvan profiteren al onze relaties mee.
Voor het managen van alle projecten die wij uitvoeren, maken we gebruik van de Microsoft Sure Step Methode die door Microsoft is ontworpen voor het succesvol opleveren van Microsoft Dynamics CRM en NAV/AX projecten.

 

 

 

 

 

Visual

Microsoft

Producten

Microsoft ontwikkelt software om mensen en bedrijven waar ook ter wereld te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten. Dynamic People zet deze bewezen ERP en CRM producten in om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en bedrijven beter te laten presteren.      

Neem contact op