Dynamic People > Nieuws & Blog > Actualiteit > Microsoft Inspire in Washington is van start gegaan!

Microsoft Inspire in Washington is van start gegaan!

Gisteren was het dan zover!

Tijdens de openings keynote van Satya Nadella, waar zo een 17.000 partners van Microsoft aanwezig waren, werden veel innovatieve aankondigingen gedaan over de nieuwe ontwikkelingen binnen Microsoft.

Groot nieuws is dat Microsoft 365 is geïntroduceerd. Een productcombi met Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility & Security. Een complete, intelligente en veilige oplossing voor de medewerkers, verkrijgbaar in een Microsoft 365 Business (tot 300 medewerkers) en een Microsoft 365 Enterprise editie (grote organisaties).

De volgende grote aankondiging is het Common Data model, wat steeds belangrijker zal gaan worden. Het Common Data Model bestaat uit een universele database met daarin projecten, campagnes, klanten die door alle Dynamics 365 applicaties alsook Office 365 gebruikt kunnen worden om informatie uit te wisselen. Zo zijn Microsoft 365, LinkedIn en Dynamics 365 binnen het Common Data Model met elkaar gekoppeld.

Het Common Data Model:

De Microsoft Relationship Sales oplossing is ook nieuw! Dit integreert LinkedIn Sales Navigator en Microsoft Dynamics 365 for sales, Enterprise editie, om verkopers sterkere en betere relaties op te laten bouwen met klanten.

Andere aankondigingen die zijn gedaan bij Inspire 2017 is de speciale marketing app die is opgezet voor de Dynamics 365 Business Edition binnen de koppeling tussen Dynamics 365 for Sales en Dynamics 365 for Marketing. En de Dynamics 365 for Talent die al eerder dit jaar is aangekondigd. Maar een mooie toevoeging is aan het gehele Microsoft pakket.

Last but not least! Microsoft Inspire zal volgend jaar in Las Vegas plaats gaan vinden!

Al met al veel nieuwe software, tools en mogelijkheden vanuit Microsoft die onze collega’s te horen hebben gekregen. Wij kijken er naar uit om hiermee te gaan werken en zijn benieuwd naar wat er nog gaat komen op Inspire 2017!

Tot morgen!